Europe Parkkikiekko omalla painatuksella

2,95 

Digitaalisesti painettu parkkikiekko on näyttävä mainos

Parkkikiekko, jossa jääraappa. Täyttää parkkikiekon EU -asetukset (ranskaa lukuun ottamatta). Iso merkkausala tuotteen takapuolella.
Esimerkkihinta 500kpl määrälle digipainatuksella

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Parkkikiekot painatuksella

Saat parkkikiekot painatuksella eri määrille. Parkkikiekot ovat nerokkaita liikelahjoja, jotka tarjoavat hyvän mainosnäkyvyyden pienellä rahalla. Perinteisten mallien lisäksi meillä on erityisen pieniä ja erityisen isoja kiekkoja. Lisäksi meillä on elektronisia parkkimittareita. Meiltä saat myös parkkikiekot mittatilaustyönä valitsemassasi muodossa. Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä niin autamme sinua!

Painetut Pysäköintikiekot

Pysäköintikiekot valmistuvat logolla painettuna noin kahden viikon tuotantoajalla, riippuen valitusta mallista ja painatustoiveista.
Parkkikiekot ja autoilutuotteet omalla logolla ovat erittäin hyvä mainoslahjoja työntekijöille, asiakkaille tai yhteistyökumppaneilla. Parkkikiekkoja tarvitaan aina ja tämän vuoksi se on erittäin hyödyllinen. Parkkikiekko saa myös näkyvän paikan, jolloin myös muut näkevät pysäköintikiekkoon tehdyn painatuksen.
Parkkikiekkoon ja muihin autoilutuottesiin voidaan tehdä tuotteesta riippuen painatus yrityksen logolla tai esimerkiksi mainoskuvalla. Parkkikiekoissa voi olla myös esimerkiksi yrityksen slogan tai muu mainoskuva. Valikoimastamme voit valita haluamasi värisen parkkikiekon johon painatus tehdään.