Kauluspaitoihin saadaan logo brodeerattuna tai painettuna vaikka kauluksiin

Kauluspaidalla on helppo luoda yhtenäinen ja hyvinkin edustava ilme vaikka messuille tai päivittäiseen käyttöön työympäristössä. Laitetaan yrityksen logo painatuksella tai brodeerauksella rintapieleen, selkään, hihansuuhun näin sama kauluspaita muuttuu logolla varustettuna eri tarpeisiin.

Kauluspaitoja on mitä erilaisimpia ja eri merkkisiä. Kaikkiin saadaan teidän logonne brodeerattua, tai painettua toiveidenne mukaan. Meillä on edustuksessamme laaja valikoima eri brändin kauluspaitoja.
Omalla logollanne kauluspaidoista saadaan juuri teidän yrityksen kauluspaidat.

Kauluspaidat omalla logolla tuovat upeasti tyyliä yrityskuvaan ja se on hyvä tapa näkyä. Kauluspaita omalla logolla sopii myös mainoslahjaksi.
Meiltä saatte laajan valikoiman laadukkaita kauluspaitoja yrityksenne logolla painettuna tai brodeerattuna.

Yrityksen edustajien vaatetus on tärkeä osa yrityskuvaa, markkinointia ja brändiä. Ticcola Oy myy ja toimittaa laadukkaat kauluspaidat sekä popliinipaidat miehille ja naisille.
Tyylikkään kauluspaidan viimeistelee aina laadukas brodeeraus, tilaa kauluspaidat omalla logolla!.

Kaikki edustamamme kauluspaidat ja mallit eivät ole sivuillamme, joten kysy rohkeasti jotakin muutakin, jos et löydä etsimääsi mallia.

Kauluspaita yrityksen logolla on tärkeä osa yrityspukeutumista. T-paita, tai pikeepaita ei korvaa tyylikkäämpää kauluspaitaa. Kauluspaita logollanne on yhtä hyvin farkkujen, kuin puvun kanssa toimiva työasuste.

Suunnitellaan yhdessä tarvitsemanne kokonaisuus kauluspaitoja, neuleita yms. myöten:
timo.rakkola@ticcola.fi, tai 0400 430290