Mainosbannerit


Mainosbanneri on monikäyttöinen ja helposti mukana liikkuva markkinoinnin apuväline. Valikoimastamme löydät tukevat, mutta ketterät tuotteet sisä- ja ulkokäyttöön.

Mainosbannerien avulla pystytät parissa minuutissa uskottavuutta henkivän tapahtumaosaston. Kaikki bannerimme ovat säänkestäviä ja haalistumattomasti tulostettuja.

Erottuvat X-Bannerimme soveltuvat tukevan alumiinijalustansa ansiosta erinomaisesti käytettäväksi sisätiloissa. Beach Banner taas sisältää pitävät maapiikit, joten tuote sopii loistavasti myös ulkokäyttöön. Valikoimastamme löytyvät myös pienikokoiset bannerit alumiinikehyksillä. Tutustu myös uuteen Formulate Arch mainoskaareen joka johdattaa ihmiset komeasta portista osastollenne tai tapahtuma-alueellenne.
Samoin uusi Sky Dancer ilmatäytteinen mainosnukkemme herättää kunnioitusta jo 6m-korkeudellaan ja veikeällä liikkumisellaan kompressorin synnyttämällä ilmavirralla.

Saat kaikki mainosbannerituotteemme kattavana kokonaispalveluna. Tuotteidemme visuaalisen ilmeen saatte yksilöityä aina varta vasten tarpeenne ja viestinne mukaiseksi. Löydä käyttötarkoitukseesi sopivat bannerit ja kokoa tarjouspyyntösi kätevällä tarjouskoritoiminnolla.
Suunnittelua varten voit ladata sivuiltamme suunnittelupohjan templaten tai pyydä se meiltä erikseen.