Mainospipot ja Mainoslippikset omalla logolla brodeerattuina tai painettuina

Onko helpompaa ja näkyvämpää tapaa tehdä porukasta samaan teamiin kuuluvia kuin kivat päähineet, kuten mainoslippis tai mainospipo.
Lippis, pipo, stetson tms. aina käyttötarkoitukseen ja vuodenaikaan sopien.
Mainospipo logolla painettuna alkaa olla jo ympärivuotinen käyttötuote, nuorisosta sen näkee.
Myös erittäin monipuoliset putkihuivit/tuubihuivit/multiwearit voidaan sublimaatiopainattaa täysin halutun näköisiksi.

Tehdastilaukset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tarvetta (4kk), toki lyhyellä toimitusajalla saa yhtälailla, mutta parhaan hintaedun saa tehdastoimitustilauksissa.
Sivuillamme on vain murto-osa saatavilla olevista mainospipoista ja mainoslippiksistä. Kysy rohkeasti myös muita malleja, varmasti löydetään sopiva ratkaisu.

Tehdastoimitetut mainoslippikset saa nykyään nopeastikin lentorahtina,  toimitusaika n. kuukauden lyhyempi. Tehdastoimituslippiksessä on yleensä useampi brodeeraus, sekä brodeeraus voidaan toteuttaa ns. 3D eli kohokuvioisena. Se lisää mainoslippiksen ulkonäköä huomattavasti, eikä tule kalliiksi.

Päähineet omalla logolla ovat loistava lisä täydentämään työntekijöiden muuta vaatetusta ja tuovat yrityksesi nähdyksi vuodenajasta riippumatta. Päähineet ovat myös hyvin haluttuja ja suosittuja mainoslahjoja. Meiltä monipuolinen valikoima kesä- ja talvipäähineitä, joihin voidaan kirjoa, painaa, tai brodeerata yrityksesi logo.

Kysy lisää päähineistä. Tilaa mainospipot ja lippikset omalla logolla brodeerattuna tai painettuna: sami.hopponen@ticcola.fi, tai 050 369 6571