Mainospipo Puijo Long
Mainospipo Puijo Long
Mainospipo Puijo Long
Mainospipo Puijo Long
Mainospipo Puijo Long
Mainospipo Puijo Long
Mainospipo Puijo Long
Mainospipo Puijo Long
Mainospipo Puijo Long
Mainospipo Puijo Long
Mainospipo Puijo Long
Mainospipo Puijo Long
Mainospipo Puijo Long
Mainospipo Puijo Long

Mainospipo Puijo Long logolla

5,90 

Trikoopipo logolla yksi suosoituin logotuote

Muodikas miellyttävän ohut pipo.
Materiaali: 95% puuvillaa, 5% elastaania.
Pitkä malli
Hintaesimerkki 100kpl mukaan, muut määrät kysy tarjous.

Todella suosittu ja pidetty mainospipo yrityskäyttöön.
Sopii hyvin logo-painatuksiin.
Koko: One size

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Mainospipot yrityksen omalla logolla painettuna

Erittäin kattavasta valikoimastamme löydät lämpimät ja laadukkaat mainospipot sekä myös kesäisin käytettävät trikoopipot.

Pipojen yksilöintiin vaikuttaa pipon materiaali. Vaihtoehdot logolle on brodeeraus, painatus, nahkamerkki ja heijastava painatus.

Teemme myös paljon täysin asiakkaan väreissä kustomoituja pipoja.

Mainospipot painatuksella tai brodeerauksella

Mainospipot painatuksella on siitä verraton lahja että sitä käyttävät meilkein kaikki Suomalaiset vauvasta vaariin. Meidän pohjoiset olomme  eivät aina ole niin lämpöiset kuin haluaisimme, siksi on tarvetta käyttää pipoa joskus kesälläkin.

Laaja mainospipo valikoimamme kattaa koko skaalan niin sanotuista edullisista massajako pipoista aina hinnakkaampiin kotimaisiin merinovilla-pipoihin. Merkkejäkin on useampia jokaisen makuun.

Saat myös kauttamme omalla yritysilmeelläsi räätälöidyt mainospipot ”Retropipot”. Ne kudotaan tehtaalla valmiiksi oman yrityksesi kuosilla tai vaikka vain pelkällä logolla.

Nykyään pipoja löytyy ohkaisemmista trikoo-pipoista paksumpiin neulepipoihin. Ohuemmat trikoopipot ova käteviä silloin kun on tarvetta isommalle painatuksella tai vaikka kokonaan omalle kuosille. Trikoopipoja  valmistetaan kolmea eri pituutta. Lyhyin on kätevä kypärän alle. Suosituin näistä on ehdottomasti keskipituinen.

Nykyään trikoopipoista löytyy myös ekologinen vaihtoehto, Tencel®, eli selluloosa kuiduta valmistettu materiaali. Se säästää perinteiseen puuvillaan verrattuna yli 75 % vettä. Lisäksi kaikki materiaali on kerrätettävissä 100 %.

Neulotut mainospipot ovat sangen perinteisiä, mutta edelleen suosituimpia niiden lämmittävyyden ansiosta. Suosituimmat materiaalit ovat edulliset acryyli ja polyester. Lisäksi pipoja valmistetaan  tietenkin puuvillasta että merinovillasta sekä niiden yhdistelmistä.

Merkkaukset tehdään trikoopipoihin painamalla. Neulepipot taas merkataan brodeeraamalla, eli langalla kirjaillaan logot tai tekstis pipoihin. Brodeeraus on erittäin pitkäikäinen merkkaustapa, se kestää koko pipon iän.

Tutustu vaikoimaamme, jos et löydä mieleistäsi mainospipoa, ota meihin reilusti yhteyttä niin etsimme sinule sopivan. Meillä on vain myydyimmät mallit nettisivuillamme nähtävillä.

Minkälainen pipo yrityksesi omalla logolla saisi olla?

Pipot yrityksen omalla logolla ovat erittäin suosittu mainoslahja.Pipo on erinomainen valinta mainoslahjaksi. Suomen kylmissä oloissa pipoa on syytä pitää päässä suurimman osan vuodesta.Pipot omalla logolla on järkevä mainoslahja!Valitse laajasta valikoimastamme juuri yrityksellesi sopiva pipo! Tutustu tästä suosituimpiin vaihtoehtoihin!

Mihin käyttöön?

Pipot omalla logolla ovat suosittuja mainoslahjoja, joita voi käyttää ympäri vuoden. Laadukas pipo yrityksen logolla sopii erinomaisesti esimerkiksi:

  • liikelahjaksi
  • jaettavaksi erilaisissa tapahtumissa
  • henkilöstön asustukseen
  • muistoksi tapahtumasta ja yrityksestä.
  • Työasuksi

Tilaa pipot meiltä

Tilaa meiltä laadukkaat pipot edustus-, mainos-, seura- tai yrityskäyttöön nopean toimituksen kera! Pipo on mahtava liikelahja ja osa yritysvaatetusta, sillä se on pelkän mainostuotteen ominaisuuksien lisäksi myös käytännöllinen asuste. Pipoja löytyy myös moneen eri lähtöön: ohuet ja teknisistä materiaaleista tehdyt pipot sopivat hyvin urheiluun, heijastava pipo on mahtava tuote Suomen pimeyteen ja kunnon karvalakki pitää pään lämpimänä kovemmallakin pakkasella.

Ticcola Oy toteuttaa pipot omalla logolla tai omalla painatuksella toiveidesi pohjalta. Meillä on tarjolla monipuolinen valikoima pipoja ja talvihattuja, mm. ohuempia pipoja, neulottuja pipoja, pipoja heijastavalla painatuksella sekä kierrätysmateriaaleista valmistetut pipot. Lisäksi saat valikoimistamme myös kotimaiset pipot!

Lähetä meille tarjouspyyntö toiveidesi mukaisesta piposta omalla logolla tai painatuksella sekä kappalemäärästä, niin laskemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen!