T-paidat painatuksella ja omalla logolla.

Mainos T-paidat on edullinen ja näkyvä mainostekstiili monipuoliseen käyttöön.

T-paidat ovat kaikista suosituin ja käytetyin mainostekstiili yrityksen logopainatuksella. Sen käyttötarkoitus on erittäin laaja aina työpaidoista, mainoskäyttöön, tapahtumiin, tyky-toimintaan, asiakaslahjaksi ja vaikka mihin.
Se on myös edullinen, toki T-paidoissa on valtava kirjo perus T-paidasta aina ylellisiin ja huippuominaisuuksilla valmistettuihin T-paitoihin.

T-paitojen tilaaminen omalla painatuksella on helppoa. Ensin valitaan sopivat paidat, sitten päätetään mitä painetaan jne.
Joskus tarve on saada edukas tapahtuma T-paita minkä elinkaaren ei ole ajateltu olevan kovinkaan pitkä. Sitten taas tarvitaan erittäin laadukkaita T-paitoja joita halutaan antaa asiakkaille lahjoiksi ja henkilöstölle työpaidoiksi. Tässä välissä on runsaasti eri vaihtoehtoja.

Käyttötarkoitus
Mietittävä on myös mihin käyttöön T-paita on tulossa, riittääkö pieni ja huomaamaton logopainatus T-paitaan, tarvitaanko näyttävät koko selän kokoiset painatukset jne.
Myös painetun T-paidan materiaali on tärkeä valöita oikein. Suurin osa mainos T-paidoista on 100% puuvillaa, mutta on myös sekoitekankaasta, tai 100% teknisestä poyesteristä valmistettuja paitoja. Tuleeko logo-paita tavalliseen päivittäiseen käyttöön, työkäyttöön vai onko kyseessä urheilutapahtumiin liittyvä painettu T-paita.

Painomenetelmät
Riippuen tarkoituperistänne ja tavoitteistanne valitaan siihen sopivin painatusmenetelmä T-paidallenne:
– Silkkipainatus
– Siirtokuva
– Merkkipainatukset
– Tulostamalla
– Brodeeraamalla (ei yleensä T-paitoihin)
Myös T-paidan materiaali ja painettava aihe (kuva, logo tms.) määrittelee parhaan painatusmenetelmän T-paidallenne.

Brändit
Logopainettuihin T-paitoihin voitte valita sopivan tuotemerkin omien mieltymystenne mukaisesti, tai anna meidän katsoa mikä malli ja merkki sopii parhaiten käyttöönne.
Niin materiaalien, kuin saatavilla olevien värien kirjo on erittäin laaja. Kaikki mallit eivät ole sivuillamme, vaan etsimme asiakkaillemme parhaat ratkaisut heidän T-paita tarpeeseen kuultuamme mitä olette etsi´mässä ja mihin käytttöön.
Edustamiamme T-paita brändejä ovat mm:
– CRAFT
– Cutter & Buck
– Clique
– B&C
– Printer
– Harvest & Frost
– ID
– Elevate
– Southwest
– Berkeley
– Helly Hansen
– ProJob
– Slazenger
– Ernst Alexis
– Texstar jne.

Kysy tarjous: info@ticcola.fi, tai 050 369 6571