Clique Active-T
Clique Active-T

Clique Active-T Premium T-paita

15,90 

Miesten urheilullinen t-paita teknisestä materiaalista. Selkäpuolella birds-eye -neulosta.
Fabrics: 100% polyesteri, interlock
Weight: 135 g/m2
Size: S–3XL

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

T-paidat painatuksella

T-Paidat painatuksella on näkyvä ja haluttu mainoslahja. T-Paitoja omalla logolla käytetään ja tarvitaan aina. T-Paita omalla logolla sopii myös työvaatteiksi tai vaikkapa messuille ja tapahtumiin. T-Paidat ja muut tekstiilit eivät siis ole pelkästään lahjoiksi, vaan todellakin tarpeeseen ja käyttöön tilanteesta riippumatta.

Suunnittele yksilölliset t-paidat omalla painatuksella ja tee vaikutus! T-paidan painatus omalla kuvalla, logolla tai tekstillä sopii sekä työ että vapaa-ajan tapahtumiin. Saat yhdenmukaiset ja viralliset asut henkilöstölle tai messuja varten.

Meiltä saat t-paidat omalla painatuksella miehille, naisille ja lapsille. Laajasta valikoimastamme löydät Fruit of the Loom, Russel, Teejays, Clique, Craft, Printer, ID ja monien muiden merkkien paidat.

T-paidat omalla logolla ovat klassisia ja vuodesta toiseen erittäin suosittuja mainosvaatteita. Hyvännäköisellä t-paidalla mainostat edustavasti sitä brändiä, jonka logo on paitaan painettu. Meiltä saat ekologisia, teknisiä, puuvillaisia, sekoitekankaisia tyylikkäitä ja laadukkaita t-paitoja yrityksen brändin mainostamiseen.