Kangasbannerit mainontaan


Tarkalla digitaalisella, tai seripainetuilla toteutetut kangas- ja PVC-bannerit ovat erinomainen valinta sekä sisä- että ulkomainontaan. Tarjoamme korkealaatuiset tuotteet yksilöidyllä viimeistelyllä.

Kangasbannerimme räätälöidään aina erityistarpeesi tarkasti huomioiden. Ulkokäyttöön sopivat mainosbanner-tulosteet viimeistellään kiinnitystä helpottavin purjerenkain, naruin, tai klipsein. Näin ripustat uudet mainoksesi kätevästi erilaisissa olosuhteissa. Materiaali voidaan valita useista eri vaihtoehdoista. Mainosbannerinne voi olla lippukankaalle tulostettu kevyt mainos tai vaikka jykevämmälle PVC-kankaalle painettu. Käyttötarkoitus ratkaisee materiaalin ja tulostus-/painatustavan.

Sisätiloihin suunniteltuihin mainoksiin asennetaan joko alumiiniset, metalliset tai puiset lisäosat – sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kehys- ja ripustusvaihtoehdoksi:

• Puiset tuet saumakulmiin
• Metallitangot ripustusnarulla tai klipseillä
• Alumiiniset snap-kehykset

Tulosteiden maksimileveys on 320 senttimetriä. Tätä leveämmät kankaat saumataan yhteen kahdesta tai useammasta osasta. Voit siis tilata vaikka kerrostalon seinän kokoisen mainoskankaan.
Mainoskangasbannerin muoto voi olla pysty tai vaaka sillä ei ole väliä, ainoastaan sillä mihin tilanteeseen/tilaan mainosbanneri on tulossa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kangasbannereistamme!