Roll-up kannettava kuvateline nopein mainosteline pystyttää


Roll-up-teline luo sinulle mahdollisuuden pystyttää kampanjaosastosi sinne, missä ihmiset liikkuvat. Näyttävät kuvavuota-telineemme voivat olla myös edustava osa toimistosi tai liikehuoneistosi kiinteää kalustusta.
Roll-up kuvavuotatelineet ovat yritysten eniten käyttämä mainosteline joka pystytetään alle minuutissa.

Roll-up-teline on helposti yksilöitävä ja mukavasti mukana kulkeva osa nykyaikaista markkinointia. Kevyellä Roll-up kuvatelineellä luot visuaalisen ilmeen, joka tuo viestisi näkyviin myös messukäytävien tai kävelykadun vilinässä.

Valikoimastamme löydät laadukkaat roll-upit useissa eri kokoluokissa ja malleissa. Meiltä saat markkinoinnin etumatkaa luovat roll-up-mallit niin Eco-, Businesskuin Double-sided -kategorioissa. Alumiinista valmistettu jalusta takaa tuotteillemme tukevan pystytyksen.
Joissakin malleissa on mahdollisuus tehdä myös poikkeuksellisen leveitä kuvavuotia. Kuvavuotien leveydet ulottuvatkin aina 60-200cm: iin asti, unohtamatta pieniä pöytämallin Roll-up´eja jotka sopivat hyvin vaikka huoltopisteiden, asiakastiskien päälle kertomaan ajankohtaisista tarjouksista.

Mikäli tarvitaan Roll-up kuvatelineitä leveämpiä ja suurempia mainospintoja löytyy ratkaisut meidän mainostelineseinien puolelta.

Valitse käyttötarkoitukseesi soveltuvat tuotteet ja kokoa meille tarjouspyyntösi kätevällä tarjouskoritoiminnolla. Voit valita tuotteen muodon, värin ja koon lukuisien vaihtoehtojen joukossa. Roll-upin toteutus voi olla yksinkertaisesti vain logonne tai vaikka upea maisemakuva, sinä päätät.

Uutuuksina Roll-Up mainostelineen tilalle on saatavissa näyttävät ja muodoltaan erottuvat kangaspäällysteiset Display-telineet/mainosseinäkkeet, kuten Formulate Curl. Koko Formulate sarja perustuu upeiden kangastulosteiden ja niihin suunniteltujen runkojen mallistoon.