Raastimet logolla

29,00 

Raastimet, 2 kpl / pakkaus
ORREFORS JERNVERK

Orrefors Jernverk raastimet ruoanlaittoon jotka täydentävät toisiaan kun valmistat illallista. Sopii mm. parmesaanin, suklaan tai sitruunaan raastamiseen. Pehmeä kumi edessä estää raastinrautaa liukumasta käytettäessä. Wenge-puusta valmistettu kahva on miellyttävä käteen.
Logonne saadaan laseroituna kavhaan (ei sisälly hintaan).

Materiaali: wenge-puu, teräs
Pakkaus: lahjapakkaus
Koko: 30,5 & 38,5 cm

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Raastimet

Raastimet logopainatuksilla ovat käyttökelpoinen ja hyödyllinen lahjaidea asiakkaille ja henkilöstölle.

Uunivuoka tarpeellinen lahjatuote

Uunivuoka on pitkäkestoinen asiakaslahja ja siksi se muistetaan pitkään. Se on lahja josta pidetään ja se saa arvoisensa paikan lahjansajan keittiössä.
Ruoanlaitto uunivuoalla on helppoa ja lopputulos aina herkullinen.

Miksi ruoan laitto padassa tai vuoassa on niin hauskaa?

Pataruokien suosio perustuu pitkälti niiden helppotekoisuuteen. Alussa tehdään käytännössä kaikki työ ja sen jälkeen annetaan ajan ja lämmön hoitaa loput. Pataruokien haudutus vapauttaa herkulliset aromit maittavaksi kokonaisuudeksi, kun raaka-aineet muhivat kannen alla. Pitkä valmistusaika vapauttaa kokin muihin askareisiin.

Pataruokien valmistus

Pataruokaa kannattaa tehdä kerralla isompi määrä, koska herkullisen pataruoan valmistuminen ottaa aikansa. Pataruoka sopii valmistettavaksi kuitenkin myös pienelle perheelle, sillä pataruoka usein vain paranee säilytyksen myötä ja maut mehevöityvät seuraavana päivänä lämmitettynä.

Pataruoka uunissa

Uunissa muhivat pataruoat valmistetaan joko kannellisessa padassa tai uunivuoassa foliosta tehdyn kannen kanssa tai uunivuoassa, joka on peitetty foliolla.

Pataruoka liedellä

Pataruokia voi valmistaa myös liedellä. Silloin valmistusastiaksi sopii kannellinen, iso kattila, valurautapata tai emalipata.