Clique Premium Fashion pitkähihainen T-paita logolla

19,90 

Moderni pitkähihainen laadukas paita, joka on valmistettu rengaskehrätystä puuvillasta. Kaksinkertainen kaularesori, sivusaumat ja vahvistettu niskasauma. Niskalappu on helposti poistettavissa, joten se voidaan tarvittaessa vaihtaa helposti. Paita on esikutistettu ja entsyymikäsitelty
100% puuvilla, 180g/m2
Miesten ja naisten mallit
Hinta ei vielä sisällä logomerkkauksia, kysy tarkka tarjous määrän ja merkkauksen kanssa.
Koot: XS-4XL, Naiset XS-2XL

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

T-paidat painatuksella ja omalla logolla.

Mainos T-paita on edullinen ja näkyvä mainospaita monipuoliseen käyttöön.

T-paita on kaikista suosituin ja käytetyin mainostekstiili yrityksen logopainatuksella. Sen käyttötarkoitus on erittäin laaja aina työpaidoista, mainoskäyttöön, tapahtumiin, tyky-toimintaan, asiakaslahjaksi ja vaikka mihin.
Se on myös edullinen, toki T-paidoissa on valtava kirjo perus T-paidasta aina ylellisiin ja huippuominaisuuksilla valmistettuihin T-paitoihin.

T-paitojen tilaaminen omalla painatuksella on helppoa. Ensin valitaan sopivat paidat, sitten päätetään mitä painetaan jne.
Joskus tarve on saada edukas tapahtuma T-paita minkä elinkaaren ei ole ajateltu olevan kovinkaan pitkä. Sitten taas tarvitaan erittäin laadukkaita T-paitoja joita halutaan antaa asiakkaille lahjoiksi ja henkilöstölle työpaidoiksi. Tässä välissä on runsaasti eri vaihtoehtoja.

Käyttötarkoitus
Mietittävä on myös mihin käyttöön T-paita on tulossa, riittääkö pieni ja huomaamaton logopainatus T-paitaan, tarvitaanko näyttävät koko selän kokoiset painatukset jne.
Myös painetun T-paidan materiaali on tärkeä valöita oikein. Suurin osa mainos T-paidoista on 100% puuvillaa, mutta on myös sekoitekankaasta, tai 100% teknisestä poyesteristä valmistettuja paitoja. Tuleeko logo-paita tavalliseen päivittäiseen käyttöön, työkäyttöön vai onko kyseessä urheilutapahtumiin liittyvä painettu T-paita.

Painomenetelmät
Riippuen tarkoituperistänne ja tavoitteistanne valitaan siihen sopivin painatusmenetelmä T-paidallenne:
– Silkkipainatus
– Siirtokuva
– Merkkipainatukset
– Tulostamalla
– Brodeeraamalla (ei yleensä T-paitoihin)
Myös T-paidan materiaali ja painettava aihe (kuva, logo tms.) määrittelee parhaan painatusmenetelmän T-paidallenne.