SnapBack lippis
SnapBack lippis
SnapBack lippis
SnapBack lippis
SnapBack lippis
SnapBack lippis
SnapBack lippis
SnapBack lippis
SnapBack lippis
SnapBack lippis
SnapBack lippis

SnapBack Contrast lippis logolla

5,50 

SNAPBACK LIPPIS

• Materiaali: 100 % puuvillatwilliä
• 5-paneelia
• Suorassa lipassa tarra
• Kontrastivärinen lippa, ilmareiät ja nappi
• Takana muovisäätö
• Irrotettava TearAway-tuotelappu
Logopainatuksella Snapback muuttuu upeaksi mainoslippikseksi.

Lipan kontrastiväri antaa mahdollisuuden useiden väriensä puolesta näyttävään TEAM-pukeutumiseen.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

LIPPIS LOGOLLA – BRODEERAUS | PAINATUS

Toimitamme kaikki lippikset brodeerattuna omalla logolla. Brodeeraus on suosituin ja useimmiten paras menetelmä, jolla logo brändätään lippikseen. Brodeeraamalla saadaan logo näyttämään lippiksessä tyylikkäältä. Voimme myös toimittaa lippikset painatuksella, mutta silloin täytyy rajata tietyt mallit pois, koska kaikkiin lippiksiin ei ole suositeltavaa toteuttaa painatusta.

VALITSE LIPPIKSEEN HUIPPULAADUKAS PREMIUM BRODEERAUS TAI TAVALLINEN BORDEERAUS

Tarjoamme teille kaksi vaihtoehtoa brodeerauksille: korkea ja muhkeampi 3D tai normaalia tasoa oleva 2D brodeeraus. 3D brodeerauksessa tikkimäärä on suurempi kuiin 2D:ssä ja sen vuoksi se on jonkin verran myös kalliimpi. 2D brodeeraus on useimmiten  riittävä ja sopii hyvin heille, joille edullinen hinta on kaikista tärkein tilauskriteeri. Otathan yhteyttä, niin kerromme lisää brodeerauspalvelusta.

MAINOSLIPPIS BRÄNDIN RAKENTAJANA JA VIESTIN VÄLITTÄJÄNÄ

Mainoslippikset ovat loistavia mainostuotteita, jotka näkyvät käyttäjien päällä katukuvassa tai missä he liikkuvatkaan. Lippalakkiin brändätty logo jää jokaisen mieleen, jotka näkevät lakin, kun taas esimerkiksi mainoskynän mainoksen muistaa ainoastaan tuotteen käyttäjä. Lippikset kestävät normaalissa käytössä pitkään ja sen myötä se tarjoaa mainosarvoa vuosiksi eteenpäin. Laadukas lippis on erinomainen apuväline brändin rakentamisessa ja brändiviestin välittämisessä. Valitse laadukas lippis, niin välität tasokkaan mielikuvan yrityksenne brändistä. Mainoslippisten lisäksi rentoa yrityspukeutumistyyliä voit täydentää hupparilla ja laadukkaalla t-paidalla.

LIPPISMALLIT

Valikoimassamme on useita erilaisia lippismalleja ja näistä voisimme mainita muun muassa snapback, flexfit, baseball, trucker -lippikset. Jokaista mallia on saatavana sekä suoralla ja käyrällä / kaarevalla lipalla. Lippis voidaan myös kustomoida kokonaan toiveidenne mukaisesti ns. tehdastilauslippiksissä. Näiden toimitusaikaan kannattaa varata useampi kuukausi.

LIPPISTEN MATERIAALIT – AKRYYLI, POLYESTERI, NYLON, PUUVILLA, VILLA, BAMBU JA LUOMUPUUVILLA

Mallistossa on lippiksiä, jotka ovat valmistettu akryylistä, polyesteristä, nylonista, villasta, bambusta, puuvillasta ja ekologisesta luomupuuvillasta. Lippikset ovat useimmiten valmistettu sekoitemateriaalista eli niissä on muutamaa materiaalia yhden sijasta. Tämän lisäksi tiettyjen lippismallien kankaaseen ja rakenteeseen on lisätty elastaania, joka tekee siitä miellyttävän joustavan.

LIPPALAKIN PROFIILI – MUOTOILU

Lippalakin profiili eli muoto vaihtelee malleittain. Snapback lippis suoralla lipalla on useimmiten korkeammalla profiililla kuin esimerkiksi perinteinen lippalakki käyrällä lipalla. Lippiksen profiililla tarkoitetaan hatun ja otsa-alueen korkeutta. Yleisimmät profiilit ovat mid- ja high-profile, eli suomennettuna keskikorkea ja korkea profiili.

LIPPIKSEN PANEELIT

Lippiksen paneelit tarkoittavat sitä, että kuinka monesta osasta se on rakennettu. Yleisimmät paneelien määrät ovat 5 ja 6. 6-paneelisessa lippiksessä otsa-alueen keskellä on sauma, kun taas 5-paneelisessa etupaneeli on saumaton. Mikäli lippiksen etupuolelle, eli otsan alueelle toteutetaan logo painatuksella, niin silloin usein on suositeltavaa valita malli, jossa on 5 paneelia, koska saumojen päälle on vaikeaa tehdä printtejä. Brodeeraus taas onnistuu kaikkiin lippiksiin, jopa saumojen päälle.

LIPPISTEN VÄRIVAIHTOEHDOT

Lippalakkeja on saatavana useissa väreissä, joten lähes jokaisen logon tai brändin värimaailmaan löytyy yhteensopiva lippis. Värivalikoima kattaa kaikki perusvärit kuten esimerkiksi musta, valkoinen, sininen, vaaleansininen, tummansininen / navy, harmaa, tummanharmaa, ruskea, beige, vihreä, punainen, vaaleanpunainen / pinkki, tummanpunainen / viininpunainen, oranssi, keltainen, purppura ja monia muita värejä. Yksiväristen lippisten lisäksi mallistosta löydät kaksivärisiä vaihtoehtoja sekä maastokuvio / army / camo värit. Myös Sandwich malliset lippikset, joissa lipan etureunassa keskellä on erivärinen kaistale ikään kuin sadwichin välissä.

VÄHIMMÄISTILAUSMÄÄRÄ

Lippisten vähimmäistilausmäärä vaihtelee malleittain, mutta yleisin minimitilausmäärä on n. 50 kpl. Tehdastilauslippiksissä taas minimimäärä on 150kpl. Hinta muuttuu edukkaammaksi määrän kasvaessa, eli kannattaa samalla kertaa ottaa tulevaakin tarvetta ajatellen, sen sijaan, että tilaa hetken päästä taas lisää pienen määrän. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

TOIMITUSAIKA

Lippikset brodeerauksella tai painatuksella toimitamme teille noin 2-3 viikossa. Tehdastilaukset rahditusmuodosta riippuen 2,5-4kk. Kysy tarkka toimitusaika!

LIPPISTEN HINNAT

Laadukkaiden lippisten hinnat vaihtelevat malleittain.  Riippuen tilausmäärästä ja brodeerauksesta. Hintaan vaikuttaa brodeerauksen koko ja tilausmäärä. Tarkan hinnan saat, kun pyydät tarjouksen toivomallesi lippikselle. Lähetä meille sähköpostitse logo (vektoroitu logo) ja kerro tilausmäärä sekä kuinka suurena haluat logon lippikseen (leveys cm).