Beach Flag – Mainosliput – anna läsnäolosi näkyä


Vain mielikuvitus on rajana siinä, mihin kaikkeen voit käyttää laadukkaita Beach Flag -mainoslippujamme. Ne toimivat esimerkiksi tapahtumaosaston näyttävinä vetonauloina, ulkomarkkinoinnin liikkuvina katseenvangitsijoina, messujen maamerkkeinä ja messuosaston vetonauloina, tai toimiston henkeä kohottavina väriläiskinä.

Helppokäyttöisyys ja kätevä liikuteltavuus on otettu tarkasti huomioon kaikkien Beach Flag mainoslippujemme suunnittelussa. Purat ja kokoat uudet beach flagisi käden käänteessä ja säilytät ne myös pienessä tilassa.

Valikoimastamme löydät tukevasti seisovat kaarevat ja suorakulmaiset Beach Flag-mainosliput sekä liikkuvaan mainontaan mainiosti soveltuvat Eco Backflag -selkäliput.
Tehdään yritysilmeeseenne ja käyttötarkoitukseen soveltuvat mainosliput Beach flagit, laita meille tarjouspyyntösi kätevällä tarjouskoritoiminnolla. Voit valita tuotteen muodon, värin ja koon lukuisien vaihtoehtojen joukossa. Beach Flag lippujen ilme yksilöidään aina varta vasten sinua varten. Beachflagissa voi olla pelkkä logo tai teksti, mutta se voi olla vaikka värikäs maisemakuva mainostarpeenne mukaan.