Oma logo heijastimiin, Mainosheijastin on edullinen mainoslahja

Edullinen henkivakuutus on pehmoheijastin johon saatte yrityksenne logon, tai vaikka oman muodon logoheijastimelle. Mainosheijastimia on moneen tarpeeseen: Pehmoheijastimet logolla, slap wrap jousiheijastimet logopainettuina, prismaheijastimet logolla, avaimeperäheijastimet logolla, Loop strap heijastimet jne.
Maailmassa on vain muutamia laadun täyttäviä heijastinmateriaalien valmistajia. Kaikki CE EN13356 sertifioidut heijastinkalvot valmistetaan USA:ssa, kuten esim. 3M Scotchlite materiaali.
Logo heijastin on erinomainen esimerkki edullisesta, mutta hyödyllisestä jakolahjasta.
Logoheijastimia on helppo tehdä vaikka kerran vuodessa erilaisin toteutuksin.

Markkinoilla on myös heijastimina myytäviä ei virallisia ja ei laadun täyttäviä heijastimia. Näitä tuotteita ei saa edes heijastimiksi nimittää, korkeintaan valoa heijastaviksi esineiksi.

Heijastavat tuotteet ovat lisääntyneet viimeaikoina mikä on hieno asia. Kovassa huudossa ovat myös esim. heijastavat kassit ja laukut, heijastavat reput ja jumppapussit, heijastavat sateenvarjot, heijastavat takit. Pipot ja lippikset heijastavasta materiaalista on todella hyvä tuoteryhmä ja silloin heijastin on aina mukana, kun ulos lähdetään.
Virallisesti näitä tuotteita ei siis saa kutsua heijastimiksi, mutta heijastaviksi tuotteiksi.

Varmista siis aina, että hankit laadukkaita ja sertifioituja pehmo- ym. logoheijastimia turvallisuuden tähden. Tukes on aika ajoin varoittanut epävirallisista toimimattomista heijastimista, valitse sen vuoksi toimivat mainosheijastimet Ticcola Oy:stä.