Vinga Lahjakortti

29,90 

Vinga lahjakortti

Lahjakortti on mahdollista toimittaa vastaanottajalle perinteisen fyysisen kortin lisäksi myös sähköisessä muodossa sähköpostin välityksellä. Helpoimmillaan se käy niin, että toimitatte meille listan henkilöistä ja heidän sähköpostiosoitteensa, kerrotte milloin tarkalleen haluatte korttien menevän henkilöille, mahdollisen oman viestinne siihen mukaan ja vaikka avaussivulle teidän oma tervehdys, kun henkilö kirjautuu lunastamaan lahjaansa. Kätevää eikö totta.
Tämä on helppo vaihtoehto myös lahjanantajalle.
Tilausminimi on 5 kpl

Vinga lahjakorttiin on koottu valikoima parhaita Vinga of Sweden -tuotteita valikoimaa on syvennetty valitsemalla mielenkiintoisia tuotteita muilta tuotemerkeiltä kuten Rosendahl, Morris Stockholm, Snö, Design Food ja Wilson.
Lahjakortin saaja tilaa mieluisimman vaihtoehdon ja valittu lahja on saajallaan noin kolmen viikon kuluessa tilauksesta.

Älä enää tuskaile miettimällä mikä lahja sopii kenellekin – anna henkilön itsensä valita. Näin varmistat jokaiselle mieluisan lahjan.
Esimerkki lahjakortin hinta 29,90€ on Classic kortin hinta.
Muut lahjakorttitasot:
Nobel 19,90€ +  toimitus 9,90 €
Classic 29,90€ + toimitus 9,90 €
Regal 45,90€ + toimitus 9,90 €
Extra 63,90€ + toimitus 9,90 €
Imperial 99,90€ + toimitus 9,90 €

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Lahjakortit yrityksille

Lahjakortti yrityksille on tyylikäs valinta jokaiseen tilanteeseen sekä juhlanaiheeseen, ja loistava tapa osoittaa arvostuksesi yrityksesi tärkeille ihmisille – niin työntekijöille, asiakkaille kuin yhteistyökumppaneille. Tervetuloa valitsemaan juuri teille sopivin kortti ja tilaamaan lahja, joka todella täyttää jokaisen toiveen!
Joyful Giftcard
Vinga Lahjakortti
Connaisseur Lahjakortti

Kiitoskortti

Lahjakortti eli kiitoskortti kuvaa sen luonnetta. Sen vuoksi löydätkin lahjakortti vaihtoehdot osoitteesta: www.kiitoskortti.fi

LAHJOJEN JAKO YKSITYISOSOITTEISIIN

Monet ovat tehneet etätöitä jo pitkän aikaa, eikä yrityksissä välttämättä
tavata työtekijöitä ja asiakkaita henkilökohtaisesti. Tällöin tärkeiden ihmisten
huomioiminen jouluna voi olla hieman haastavaa. Meillä on muutama
vaihtoehto, joilla logistinen haaste voidaan helposti ratkaista.
1. TOIMITUS YKSITYISOSOITTEISIIN 9,90 € / LAHJA
Lähetämme minkä tahansa Vingan varastotuotteen yksityisosoitteisiin.
Tarvitsemme vain nimi-, osoite- ja puhelinnumeron xls-tiedostona ja lahjat
toimitetaan lahjakorttilogistiikkapalvelumme kautta. Minimäärä 25 kpl.
Voimme lisätä pientä korvausta vastaan lähetykseen onnittelukortin
(leiskaus, tulostus & pakettiin laitto).
2. UUSI HENKILÖKUNTALAHJAKORTTI HR
Verottajan ohjeistuksen mukaan lahjavalikoiman tulee olla rajattu. Tutustu
verottajan ohjeisiin, minkä lisäksi kannattaa soittaa verottajalle. Selkeää
ohjeistusta ei ole. Käsityksemme on, että 5 lahjan valikoima on riittävän rajattu.
Kortti Hinta Lähetyskulu Testikoodi (vingalahjakortti.fi)
HR 30 30,00 € sis. hintaan HR30
HR 59 59,00 € sis. hintaan HR59
Jos tilaat yli 250 korttia, voimme räätälöidä asiakkaan budjettiin sopivan
erikoishintaisen lahjakortin. Myös lahjojen määrää voidaan räätälöidä.
Kortti ja kirjautumissivu voidaan personoida pientä lisähintaa vastaan
(minimi 50 kpl).
Huom:
Ennen seuraavan lahjavalikoiman testausta poistu oikean yläkulman kirjaudu ulos-painikkeen kautta

Kortti ja kirjautumissivu voidaan personoida pientä lisähintaan vastaan
(minimi 50 kpl).
YLEISTÄ VINGA-LAHJAKORTEISTA
Tutustu korttien lahjavalikoimiin  vingalahjakortti.fi -sivulla. Syötä yllä
mainitut testikoodit kortin numerolle varattuun kohtaan.
Vingan lahjakortit voidaan lähettää perinteisinä kortteina tai sähköpostitse
PDF-lahjakortteina. Tuotteet jaetaan annetun jako-osoitteen lähellä
sijaitsevaan noutopisteeseen.
Kortti (ja kirjautumissivu) voidaan personoida. Autamme sinua
toteutuksessa. Tarvitsemme komponentit (logo, viesti) ja teemme leiskan
hyväksyttäväksesi. Yleisimmin personoidaan kortin sivu 2 (slogan, tj:n
tervehdys, logo, väri jne) ja vakiokortin kuvat ja muut osat jäävät ennalleen,
mutta ne voidaan jättää pois ja kasvattaa personoitavan alan kokoa.
Kirjautumissivulle mahtuu tervehdysviesti sekä logo.

Miksi valita Vingan lahjakortti?

On monia syitä, miksi kannattaa valita juuri Vingan lahjakortti yritykselle. Tässä muutama niistä:

Laaja valikoima 
Meillä on laaja valikoima tuotteita eri tuoteryhmissämme ja usein lahjakortin tuotevalikoimassa on yli 120 tuotetta. Näin voimme taata, että jokainen lahjakortin saaja löytää jotain mieluista itselleen.

Useita tuotemerkkejä
Teemme yhteistyötä useiden eri tuotemerkkien kanssa ja tarjoamme tuotteita mm. merkeiltä Wilson sports, Dr Zipe, Rosendahl, Replay, converse. Näin lahjakortti yltää uudelle tasolle ja on kiinnostavampi lahjansaajalle.

Saat sen, minkä valitset
Lahjakortin saaja kirjautuu sivuille nähdäkseen kaikki valikoiman tuotteet. Kaikki sivuilla olevat tuotteet löytyvät varastolta. Jos tuote on loppuunmyyty, häviää tuote valikoimasta, kunnes saamme tuotetta lisätilauksena. Väliaikana lisäämme korvaavan tuotteen valikoimaan.

Joustavat ratkaisut 
Koska painamme itse kaikki lahjakortit digitaalisella painokoneella, on erilaisten ratkaisujen toteuttaminen mahdollista (voit valita itse logon / tervehdyksen). Voimme myös räätälöidä verkkosivujen lahjakorttia logolla ja tervehdyksellä. Jos annat vain muutaman lahjakortin eteenpäin, sinulla on erinomainen mahdollisuus räätälöidä niistä vieläkin persoonallisemmat.

Asiakaspalvelu & tuki
Panostamme laadukkaaseen asiakaspalveluun. Olemme mm. päivittäneet logistisen ohjelmistomme varastolla, jotta voimme entistäkin paremmin kontrolloida ja seurata lähetyksiä. Olemme myös investoineet pakkauskoneeseen, jotta tilauksen pakkaus ja lähetys olisi nopeampaa. Näin pyrimme, että tilauksen ja toimituksen väli olisi mahdollisimman lyhyt ja tehokas.

 

Mitä kannattaa ottaa huomioon valitessasi lahjakorttia?

Lahjakortti tuo valinnanvapautta saajalle. Lahjakortin laajasta valikoimasta saaja voi valita joululahjan. Erona tavalliseen lahjakorttiin on, ettei korttia voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortin voi käyttää vain valittuun tuotevalikoimaamme. Verkkopohjainen lahjakortti tekee lahjan valinnan helpoksi, oli tilaaja missä vain. Mitä tulee siis ottaa huomioon ostaessasi lahjakortin? Olemme koonneet viiden askeleen ohjeistuksen alapuolelle.

Kuinka monelle henkilölle haluat ostaa lahjakortin?
Jos henkilöitä on enemmän kuin 50, tarjoamme mahdollisuuden painaa tervehdyksen korttiin ja nettisivuille, jonka lahjansaaja näkee kirjauduttuaan sivuille.

Kenelle ostat lahjakortit?
Lahjakortin etuna on, että kortinsaaja valitsee itse joululahjansa. Jotta kaikille löytyisi mieluinen lahja, olemme lisänneet mukaan merkkejä kuten Wilson Sports, DR Zipe, Rosendahl, Replay, Converse jne. Suosittelemme lahjakorttia varsinkin suuremmille organisaatioille, jotta esimerkiksi joululahjan valitseminen työntekijöille olisi helpompaa ja jokainen työntekijä saa mieluisan lahjan.

Budjetti?
Millainen budjetti sinulla on joululahjojen suhteen? Voit valita sinulle sopivan arvoisen lahjakortin neljästä vaihtoehdostamme: 19,90 € / 29,90 € / 45,90 € / 63,90€ ilman ALV.

Toimitus & toimitusmaksu?
Lahjakorttiin tulee toimitusmaksu 9,90 € / lahjakortti. Tämä toimitusmaksu on sama riippumatta siitä, minkä arvoisen lahjakorttityypin valitset. Jos haluat toimituksen yhteen tai vain muutamaan. Osoitteeseen, voimme tarjota pakettitoimituksen, kun kortteja on vähintään 300 kpl. Näin lahjakortin toimitusmaksuksi tulee 2,10 € / lahjakortti ja maksat todelliset toimituskulut koko erästä. Me tarjoamme mahdollisuutta myös kansainväliseen lähetykseen. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, jos sinulla on tarvetta kansainväliseen toimitukseen.

Haluatko nähdä, miltä lahjakortti näyttäisi?
Teemme mielellämme sinulle lahjakortista ehdotuksen 50 kappaleelle. Jos haluat nähdä miltä kortti näyttää, voit klikata tästä tai linkistä ”lahjakortti” yläpuolen navigointipalkista.

Verottaja

Verottaja hyväksyy alle 100,00€ lahjan verovapaasti henkilöstölle annettavaksi. Jos haluaa vielä varmistaa asian tältäkin seikalta, voi lahjavalikoiman supistaa rajatummaksi jolloin verottajan näkemys verottomuudesta varmasti täyttyy.
Tässä tapauksessa siis teille tehdään ”oma” lahjakortti mihin olette valinneet halutut 5 lahjaa, joista jokainen saa valita omansa.
Me ymmärrämme, että sen juuri oikean lahjatavaran löytäminen voi kuitenkin olla hyvin haastavaa. Siksi visiomme onkin tuoda ilo takaisin lahjojen antamiseen. Tavoitteemme on olla lahjakauppa, josta löydät yhdestä osoitteesta helposti lahjan kaikkiin tilaisuuksiin.

Lahjakortti yritykselle

Ratkaisu jokaiseen lahjaongelmaasi, vastaanottajasta ja tilaisuudesta riippumatta.
Lahjakortti ei ole vain jouluun liittyvä tuote. Lahjakortti on ympäri vuoden helppo, mutta toivottu palkitsemismuoto hyvin tehdystä työstä, merkkipäivälahja, kesälomalahja, etätyölahja piristämään yksin muuten tapahtuvaa työntekoa.

Lahjakortit ovat kiitoskortteja, sen vuoksi ne kaikki löytyvätkin osoitteesta: kiitoskortti.fi