Mainospyyhe Royal Touch liikelahjaksi

Froteepyyhe Fairtrade omalla logolla

19,90 

Ylellinen Reilun kaupan puuvillasta valmistettu froteepyyhe on 550 g silmukkafroteeta.
Täydellinen kaikille, jotka nauttivat itsensä hemmottelusta tai kaipaavat ripauksen luksusta arkeen.
Pyyhkeellä on sekä Öko-Tex- että Reilun kaupan sertifikaatti.
Pyyhkeitä on saatavana 24 värissä ja neljässä eri koossa.

Saatavana neljää kokoa, joista voitte rakentaa sopivat lahjasetit.
Myös lahjalaatikot saatavilla.
Koot: 30×50, 50×70, 70×130 ja 90x150cm

Hinnat eivät sisällä merkkauksia

Hinta annettu 100kpl ostoerän mukaan, muut määrät kysy erikseen. Esimerkkihinta 70 x 130cm pyyhkeelle.
30×50              4,50€
50×70              9,90€
70×130          19,90€
90×150          31,90€

Loistava mainospyyhe joka logollanne on pitkäikäinen lahja.

 

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Lord Nelson pyyhkeet omalla logolla brodeerattuna

Ekologiset pyyhkeet logolla ovat aina haluttu mainoslahja. Lord Nelson froteepyyhkeet ovat ekologisia ja ylellinen valinta yrityksen pyyhkeeksi

Mainospyyhe

Mainospyyhe voi olla ylellinen froteepyyhe mihin logonne brodeerataan, tai täysin oma suunniteltu ja painettu pyyhe. Materiaalipaksuuksia on useita ja riippuu käyttötarkoituksesta tarvitaanko muhkea ja ylellinen, vai hieman ohuempi ja mahdollisesti vaikka kierrätysmateriaaleista valmistettu pyyhe, kuten Seatowel.Seatowel valmistetaan merestä kerätystä muovijätteestä ja osa sen tuotoista lahjoitetaan merten puhdistamisen hyväksi. Tämä nostaa myös niiden yritysten imagoa jotka valitsevat mainoslahjoikseen näin ekologisen ratkaisun. Ekologiset pyyhkeet logolla ovat vastuullinen valinta yrityksen pyyhkeeksi ja kertoo näin myös antajastaan.

Miksi pyyhe?

Pyyhe sopii liikelahjaksi niin naisille kuin miehille, nuorille ja vanhoille. Brodeerattu froteepyyhe, treenipyyhe tai rantapyyhe herättää huomiota ja tekee brändiäsi tunnetuksi. Myös golfpyyhe on aina hyvä valinta, tai miksei mikrokuitupyyhe.

Pyyhkeet omalla logolla: painatuksella & brodeerauksella

Meiltä voit tilata eri laatuisia kustomoituja pyyhkeitä mm. ohut (halvin), medium (keskihintainen) ja premium (laadukas & arvokkain). Pyyhkeisiin yrityksen logo voidaan kustomoida montaa eri tekniikkaa käyttäen. Varastotuotteet toimitamme jopa 2-3 viikossa, mutta sillon pyyhkeeseen voidaan ainoastaan toteuttaa brodeeraus, esimerkiksi pyyhkeen boordiin.

Pyyhkeet painatuksella

Pyyhe on hyödyllinen liikelahja, joka sopii kaikille. Pyyhkeitä käytetään päivittäin kotona, toimistolla ja vapaa-ajan aktiviteeteissa. Pyyhkeessä logosi näkyy tyylikkäästi ja usein, mutta samalla hienovaraisesti. Pyyhe on tyypillinen logotuote, jossa pääasiassa on käytännöllisyys ja suhteen ylläpito. Pyyhe sopii erinomaisesti liikelahjaksi asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstölle.

Peitot ja viltit painatuksella

Peitot ja viltit ovat paikallaan ympäri vuoden: kesällä rannoilla ja piknik-viltteinä sekä talvisin tuomassa lämpöä ja pehmeyttä. Laadukas peitto tai viltti on tykätty liikelahja, jota arvostetaan. Pyyhkeitä ja vilttejä on myös helppo yhdistellä muiden tuotteiden kanssa tyylikkäiksi lahjakokonaisuuksiksi.

Kylpytakit ja muut kylpytuotteet

Kylpytakit ja pyyhkeet omalla logolla – Poimintoja valikoimasta. Haluatko kylpytakkeihin ja pyyhkeisiin oman logonne brodeerattuna tai painettuna? Ota yhteyttä / Pyydä tarjous!

Seatowel kierrätysmateriaali pyyhe

Seatowel mainospyyhe on valmistettu 40% merestä kerätystä muovijätteestä ja 60% kierrätyspuuvillasta.
Seatowelin tuotosta 5% lahjoitetaan The OceanCleanUp organisaatiolle jonka tavoitteena on puhdistaa meret 90:sti muovijätteestä.
Katso lisää tästä hienosta tuotteesta jolla on tärkeä tehtävä ja mikä heijastuu myös teidän arvoihin ja imagoon. Katso Seatowel.