Premium Fashion-T painatuksella

11,95 

Laadukas T-paita

Moderni laadukas T-paita on rengaskehrättyä puuvillaa. Kaksinkertainen kaularesori, sivusaumat ja vahvistettu niskanauha. Paita on esikutistettu ja entsyymikäsitelty.
100 % puuvillaa, 180g/m2

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

T-paidat painatuksella ja omalla logolla.

Mainos T-paita on edullinen ja näkyvä mainospaita monipuoliseen käyttöön.

T-paita on kaikista suosituin ja käytetyin mainostekstiili yrityksen logopainatuksella. Sen käyttötarkoitus on erittäin laaja aina työpaidoista, mainoskäyttöön, tapahtumiin, tyky-toimintaan, asiakaslahjaksi ja vaikka mihin.
Se on myös edullinen, toki T-paidoissa on valtava kirjo perus T-paidasta aina ylellisiin ja huippuominaisuuksilla valmistettuihin T-paitoihin.

T-paitojen tilaaminen omalla painatuksella on helppoa. Ensin valitaan sopivat paidat, sitten päätetään mitä painetaan jne.
Joskus tarve on saada edukas tapahtuma T-paita minkä elinkaaren ei ole ajateltu olevan kovinkaan pitkä. Sitten taas tarvitaan erittäin laadukkaita T-paitoja joita halutaan antaa asiakkaille lahjoiksi ja henkilöstölle työpaidoiksi. Tässä välissä on runsaasti eri vaihtoehtoja.

Käyttötarkoitus
Mietittävä on myös mihin käyttöön T-paita on tulossa, riittääkö pieni ja huomaamaton logopainatus T-paitaan, tarvitaanko näyttävät koko selän kokoiset painatukset jne.
Myös painetun T-paidan materiaali on tärkeä valöita oikein. Suurin osa mainos T-paidoista on 100% puuvillaa, mutta on myös sekoitekankaasta, tai 100% teknisestä poyesteristä valmistettuja paitoja. Tuleeko logo-paita tavalliseen päivittäiseen käyttöön, työkäyttöön vai onko kyseessä urheilutapahtumiin liittyvä painettu T-paita.

Painomenetelmät
Riippuen tarkoituperistänne ja tavoitteistanne valitaan siihen sopivin painatusmenetelmä T-paidallenne:
– Silkkipainatus
– Siirtokuva
– Merkkipainatukset
– Tulostamalla
– Brodeeraamalla (ei yleensä T-paitoihin)
Myös T-paidan materiaali ja painettava aihe (kuva, logo tms.) määrittelee parhaan painatusmenetelmän T-paidallenne.