Surf Pro LS pitkähihainen pikeepaita logolla

28,00 

Ekologinen pitkähihainen pikeepaita jossa trikooneulos kauluksessa ja sivuhalkioissa. 3 nappia etulistassa. Vasemmanpuoleisessa sisäsaumassa on tasku RFID-tunnisteen ompeluun. Oeko-Tex 100 -sertifioitu. Tämä tuote on pakattu kompostoituvaan pakkaukseen.
60% luomupuuvilla, 40% kierrätetty polyesteri, 200 g/m²
Koot: Miehet S-5XL, Naiset XS-2XL

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Pikeepaidat painatuksella

Etsitkö laadukasta pikeepaitaa tai kauluspaitaa painatuksella työntekijöillesi tai liikelahjaksi? Pikeepaita logolla on aina tyylikäs valinta! Mihin tahansa pikeepaitoja tarvitsetkin, meillä Ticcola Oy:lla on laaja valikoima tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Clique, Craft, Cutter&Buck, Elevate, Berkeley, Helly Hansen, Harvest, B&C, Slazenger. Yli 27vuoden kokemuksemme ansiosta meillä on vankka tietämys väreistä ja materiaaleista, mikä tarkoittaa, että painatukset eivät kulu edes pitkällä aikavälillä.
Kaikki mallit ja merkitkään eivät ole sivuillamme, joten kysy rohkeasti, jos itselläsi on jotakin tiettyä mielessä.

Pikeepaidat painatuksella miehille ja naisille

Pikee on monenlaisiin tilaisuuksiin sopiva vaate ja siksi hyvin suosittu brändituotteena ja liikelahjana. Valikoimastamme löydät pikeepaitoja erilaisista materiaaleista, joten löydät varmasti klassisempaa toimistolle sopivaa mallia tai vaikkapa urheiluun istuvaa kangasta.

Pikeepaidat logolla

Pikeepaitojamme saat erilaisilla logoilla ja painatuksilla tarpeesi mukaan. Sporttinen pikeepaita urheiluseuralle tai perinteisempi malli yrityksen edustajille, kaikki onnistuu. Tutustu valikoimaamme ja kysy tarjous!

Pikeepaidat omalla painatuksella, joko brodeerattuna tai painettuna yrityksen logolla. Laaja valikoima, edulliset hinnat ja erinomainen painojälki. Tavallisten painatusten lisäksi voimme myös tehdä erikoisempia merkkauksia kuten laserkaiverrus ja debossing.

Löydät valikoimastamme edulliset peruspikeet, jotka ovat hyvä valinta silloin kun tarvitset edullista pikeepaitaa joka kuitenkin on laadultaan hyvä. Tämän lisäksi löydät meiltä erittäin laadukkaat ja ryhdikkäät pikeepaidat, jotka sopivat esimerkiksi tilanteeseen, jossa haluat messuhenkilöstön erottuvan edukseen messuilla.

Katso pikeepaitoja tästä.