Moleskine Smart kirjoitussetti Ellipsi logo painatuksella

230,00 

Legendaariset Moleskine valmistamat muistikirjat saa nyt myös kirjoitussettinä.
Älykirjoitussetti sisältää Pen + Ellipse -älykynän ja ison viivoitetun paperitabletin, jossa on erityistä Ncoded-paperia. Voidaan käyttää yhdessä Moleskine Notes -sovelluksen kanssa. Kun kirjoitat paperitablettiin Pen + Ellipse -älykynällä, muistiinpanosi siirtyvät välittömästi digitaaliseen muotoon, jolloin niitä voidaan muokata, kopioida, järjestää ja jakaa eri laitteille. Pakkaus sisältää: Paperitabletti, jossa on erikoispaperia älykynän kanssa käytettäväksi, viivoitetut sivut, Pen+ Ellipse -älykynä, USB-kaapeli älykynän latausta varten, 1 mustetäyttöpakkaus, Volant XS -muistivihko ja käyttöohje. Älykästä Ellipse-kirjoitussettiä voidaan käyttää yhdessä kaikkien Moleskinen paperitablettien ja Smart-päiväkirjojen ja -vihkojen kanssa. PP Muovi.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Mikä Moleskine?

Moleskine on ollut jo kahden vuosisadan ajan suurten taiteilijoiden ja intellektuellien, kuten Van Gogh´’in, Henri Matissen, Ernest Hemingwayn ja Bruce Chatwin luonnosten ja ajatusten tallentajana.
Moleskine muistikirjat ovat käsityötä minkä vuoksi ne eivät ole keskenään tarkalleen identtisiä, vaan uniikkeja kappaleita.
Kansien värejä useita mustan lisäksi muistikirjan mallista riippuen.
Merkkaus: Embossing (painallus), silkkipainatus, räätälöity benderolli Moleskine muistikirjan ympärille.

Toimitusaika n. 2-3 viikkoa vedoksesta.
Moleskine muistikirjoista saatavana myös muita kokoja, pehmeä, tai kovakantinen.
Tarkka hinta setille riippuu määrästä ja merkkauksista, kysy tästä aina tarkempi hinta.