Shades reppu 14″ kannettavalle tietokoneelle logolla

26,00 

SHADES BPACK. Reppu 14″ kannettavalle tietokoneelle

Korkeatiheyksinen 600D tietokonereppu, jossa 2 pehmustettua osiota 14” kannettavalle tietokoneelle ja 9.7″ tabletille. Etu-ja sivutasku. Pehmustettu takaosa ja olkaimet.310 x 400 x 110 mm

 

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Kylmälaukut

Kylmälaukut omalla painatuksella / logolla. Tällä sivulla näet poimintoja mallistosta. Kylmälaukku sopii erinomaisesti mainoslahjaksi ja liikelahjaksi. Toimitamme kylmälaukut painettuna tai brodeerattuna, esimerkiksi yrityksen omalla logolla. Valikoimasta löydät isoja ja pieniä kylmälaukkuja sekä kylmälaukkureppuja. Perinteisten valmistusmateriaalien lisäksi meillä on ekologisia RPET kierrätysmateriaalista valmistettuja kylmälaukkumalleja Ota yhteyttä, niin tarjoamme toiveitanne vastaavat kylmälaukut logolla, edullisesti!
Katso erilaisia laukku- reppu vaihtoehtoja tästä. Jos kaipaat lisää vaihtoehtoja kerro mitä haet ja se varmaan löydetään.

REPUT JA LAUKUT

Mainoskassi omalla logolla on tehokas tapa parantaa yrityksen tunnettavuutta. Suurelle pinta-alalle tulevat yrityksen logot näkyvät katukuvassa. Mainoskassi on käytännöllinen lahja.