Pune reppu15,6″ kannettavalle tietokoneelle logolla

38,00 

Tekonahkainen ja 300D tietokonereppu kahdella sisäosiolla. Pehmustettu sisäpuoli ja sisätasku 15.6″ kannettavalle tietokoneelle. 3 etutaskua ja 2 sivutaskua. Lukkokiinnitys sivuilla ja edessä lisäävät käyttömukavuutta. Pehmustetut olkaimet ja tuettu selkäosa.
330 x 480 x 180 mm

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Laukut, Reput ja Kassit

Laaja valikoima erilaisia laukkuja, reppuja ja kasseja saatavana omalla logolla, painatuksella tai brodeerauksella. Laukut, duffelilaukut, trolley-matkalaukut, kassit ja reput ovat loistavia liikelahjoja sekä mainoslahjoja, sillä jokaisella on niille käyttöä. Kotisivuillamme näet poimintoja valikoimastamme. Kysy myös muita vaihtoehtoja. Valikoimasta löydät tavallisia edullisia mainoslahjaksi sopivia kasseja, laukkuja ja reppuja sekä näiden lisäksi meiltä saat laadukkaita yrityslahjaksi paremmin soveltuvia vaihtoehtoja tunnetuilta brändeiltä. Toteutamme yrityksen logon tuotteisiin sillä menetelmällä, joka painoteknisesti on mahdollista ja suositeltavaa. Useimpiin laukkuihin, kasseihin ja reppuhin logo voidaan kustomoida usealla eri menetelmällä, kuten esimerkiksi: painatus (silkkipainatus, lämpösiirtopainatus), brodeeraus jne. Kysy meiltä lisätietoja, millä menetelmällä suosittelemme logon brändäystä kassiin, laukkuun tai reppuun.

Vedenpitävä reppu logolla

Vedenpitävä reppu on kaikille ulkolajien harrastajille oivallinen hankinta. Vedenpitävässä repussa kulkevat mukavasti ja kätevästi mukana niin varusteet, PC, vaihtojalkineet, eväät kuin lisävaatteetkin. Vedenpitävä materiaali sekä vesitiiviit tekniset yksityiskohdat pitävät repun sisällön kuivana missä tahansa liikutkin – säällä kuin säällä.
Logollanne painettuna se on todella mieluinen mainoslahja, tai henkilöstölahja.

Reput Yrityksesi Logolla Tai Painatuksella

Laadukkaat reput matkalle, vapaa-aikaan ja retkeilyyn.

Monta vaihtoehtoa, Mikä on suosikkisi? Laadukkaat reput matkalle, vapaa-aikaan ja retkeilyyn.

Reput voidaan yksilöidä logolla sekä erilaisilla painatuksilla tai brodeerauksella yrityksesi imagoon sopivaksi. Reppu on aina toivottu liikelahja. Klassikko!