ROCHESTER Täysautomaatti sateenvarjo logolla

17,50 

Täysautomaattinen sateenvarjo yrityksenne käyttöön.

27 tuuman kolmeen osaan taittuva automaattisesti avautuva/sulkeutuva tuulenkestävä sateenvarjo. 190T pongee-materiaalista valmistettu varjo jossa on musta pinnoitettu teräsvarsi, lasikuituruoteet ja musta PP-kahva painikkeella. Suojapussi.
Esimerkki hinta 100 kpl mukaan ilman painatuksia.

Omalla logollanne laadukas yrityksenne uusi sateenvarjo.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Sateenvarjot painatuksella

Sateenvarjo yrityksesi painatuksella on loistava tuote piristämään harmaata katukuvaa. Samalla kun varmistat brändisi näkyvyyden, tarjoat asiakkaalle loistavaa erityispalvelua. Tarjoamalla sateenvarjon asiakkaalle sateen yllättäessä, jätät varmasti positiivisen vaikutelman! Sateenvarjo painatuksella on myös tarpeellinen lahjaidea työntekijöille tai liikelahjaksi asiakkaille. Ticcola Oy tarjoaa sateenvarjoja laadukkailta tuotemerkeiltä, mutta myös tosi edullisia ”promosateenvarjoja”, kun pitää jakaa massaa. Voimme painaa ne logolla tai haluamallasi tekstillä. Älä jätä asiakastasi seisomaan sateeseen!

Sateenvarjot logolla

Matkalla kotiin alkaa satamaan yllättäen, kastut likomäräksi, tulee ärräpäät mieleen. Kuvittele sama asiakkaallesi kun hän lähtee luotasi. Mutta silloinhan sinä ojennat hänelle sateenvarjon yrityksesi logolla varustettuna ja asiakkaan sekä sinun päiväsi on pelastettu.

Pieni ja mitätön asia, mutta suuri vaikutus. Todella edullinen tapa saada tyytyväinen asiakas pitkäksi aikaa.

Meillä ikävä kyllä tulee syksy ja sateet joka vuosi ja alkaa vanhojen sateenvarjojen metsästys, jostain syystä niitä ei ole silloin kuin pitäisi.

Saat meiltä kattavan valikoiman sateenvarjoja, alkaen pienistä mutta laadukkaista kasaantaitettavista sateen varjoista aina suurin myrskynkestäviin Golf varjoihin.

Painatus onnistuu aina pienestä logosta koko varjon kokoisiin painatuksiin.

Jos haluat erikoisempia varjoja, silloin tilaamme varjot juuri sinulle räätälöitynä suoraan tehtaalta.

Sattenvarjoja löytyy jokaiselle budjetille. Edulliset massajakosateenvarjot ja tietenki laadukkaat hienot sateenvarjot huippuasiakkaille.

Kun haluat hyvä sateenvarjon ota vain meihin yhteyttä, niin etsitään juuri sinulle sopiva sateenvarjomalli.

Huomaa, että sivuillamme on vain murto-osa malleista antamaan ideoita.

Tiedätkö kuinka paljon Suomessa sataa?

Huono sää on itseasiassa erinomainen mahdollisuus saada logollesi näkyvyyttä. Meiltä löydät laadukkaat ja monipuoliset sateenvarjot, jotka tarjoavat loistavan tilaisuuden saada logollesi näkyvyyttä. Esimerkiksi Helsingissä sataa noin 110 päivänä vuodessa, Kuopiossa 120 päivänä ja Rovaniemellä 115 päivänä. Logosateenvarjolla saat siis yrityksellesi helposti sata käyttö- ja näyttökertaa vuodessa!
Valikoimastamme löydät erilaisia sateenvarjoja, kuten helppokäyttöiset automaattiset sateenvarjot, näppärät kokoontaitettavat sateenvarjot, isot golfsateenvarjot ja jämäkät myrskysateenvarjot. Tarjoamme myös monia vaihtoehtoja mallien, värien ja hintojen suhteen, jotta voit valita juuri sinun tarpeitasi vastaavan sateenvarjon.
Sateenvarjo painatuksella tai yrityksen omalla logolla on mitä parhain harmaan päivän kaveri, jota saaja arvostaa kriittisellä hetkellä. Se on erinomainen mainoslahja juuri sen käytännöllisyyden takia: yksikään sateenvarjo ei ole jäänyt ilman käyttöä. Logosateenvarjo on myös erinomainen lahjaidea ja sopii sekä yrityslahjaksi henkilökunnalle että liikelahjaksi asiakkaille.
Valitse sateenvarjot logollasi ja anna brändisi loistaa huonollakin säällä! Logolliset sateenvarjot tilaat verkkokaupastamme helposti ja nopeasti.

Näkyvyys

Ne kulkevat mukana jokapäiväisessä elämässä. Joka kerta, kun sateenvarjoa avataan, logosi tulee esille ja saa huomiota. Sateenvarjot toimivat liikkuvina mainospintoina, jotka tavoittavat laajan yleisön.

Käytännöllisyys

Sateenvarjot ovat erittäin käytännöllisiä ja pidettyjä lahjoja. Asiakkaasi ja työntekijäsi arvostavat sateenvarjoa, joka suojaa heitä sateelta ja antaa samalla mahdollisuuden edistää brändiäsi. Sateenvarjojen käytännöllisyys takaa, että ne tulevat hyötykäyttöön ja ovat jatkuvasti esillä. Ja kuinka monta kertaa olet kuullut, ai hitsi unohdin sateenvarjon kotiin. Ja kuinka kiva onkaan sellaisena hetkenä ojentaa toteajalle yrityksesi logolla varustettu sateenvarjo!

Brändin vahvistaminen

Logolliset sateenvarjot auttavat vahvistamaan yrityksesi brändiä ja lisäämään sen tunnettuutta. Kun ihmiset näkevät logosi sateenvarjoissa, heidän mielensä liittää sen yritykseesi. Tämä auttaa luomaan pitkäaikaista brändimielikuvaa ja lisää yrityksesi uskottavuutta.

Anna merkityksellistä

Sateenvarjot logollasi ovat erinomaisia liike- ja yrityslahjoja. Ne osoittavat huomaavaisuutta ja välittämistä vastaanottajaa kohtaan samalla, kun tuovat esiin brändisi. Sateenvarjojen antaminen asiakkaille ja työntekijöille voi luoda positiivisia suhteita ja vahvistaa asiakasuskollisuutta. Niitä myös tarvitaan joka paikassa: yksi kotona, yksi toimistolla, yksi autossa jne.
Valitsemalla sateenvarjot logollasi tarjoat asiakkaillesi ja työntekijöillesi hyödyllisen ja tyylikkään tuotteen, joka samalla toimii liikkuvana mainospintana. Se on investointi, joka tuo pitkäaikaista hyötyä ja näkyvyyttä yrityksellesi.