Pitkähihainen T-paita antrasiitti Cottover
Cottover pitkähihainen T-paita valkoinen
Cottover pitkähihainen T-paita keltainen
Cottover pitkähihainen T-paita musta
Cottover pitkähihainen T-paita oranssi
Cottover pitkähihainen T-paita pinkki
Cottover pitkähihainen T-paita punainen
Cottover pitkähihainen T-paita royal
tummansininen pitkähihainen T-paita
Cottover pitkähihainen T-paita taivaan sininen
Cottover pitkähihainen T-paita vihreä
sertifikaatit

Pitkähihainen T-paita

21,90 

Pitkähihainen Cottover T-paita miesten mallina.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Cottover pitkähihainen T-paita

Pitkähihainen T-paita miesten ja naisten mallina. Kavennettu malli, jossa pääntiellä siisti ribbineulos. Valmistettu hienolaatuisesta Reilun kaupan luomupuuvillasta.

Värivaihtoehdot: valkoinen, l.valkoinen, keltainen oranssi, pinkki, cerise, punainen, vihreä, taivaansininen, royal, navy, violetti, antrasiitti, musta

Miesten koot: S-4XL

Naisten koot:XS-XXL

T-paidat painatuksella ja omalla logolla.

Mainos T-paita on edullinen ja näkyvä paita monipuoliseen käyttöön.

T-paita on kaikista suosituin ja käytetyin mainostekstiili yrityksen logotuotteista. Sen käyttötarkoitus on erittäin laaja aina työpaidoista, mainoskäyttöön, tapahtumiin, tyky-toimintaan, asiakaslahjaksi ja vaikka mihin.
Se on myös edullinen, toki T-paidoissa on valtava kirjo perus T-paidasta aina ylellisiin ja huippuominaisuuksilla valmistettuihin T-paitoihin ja lyhythihaisista pitkähihaisiin t-paitoihin.

Pitkähihainen T-paita onkin loistava lisä yrityksen logomerkattuihin vaatteisiin. Pitkähihainen t-paita on hyvä valinta osaksi työvaatetusta, tai vaikka sporttiseen ja rentoon vapaa-ajan pukeutumiseen. Pääasia että yrityksenne logo näkyy!

Käy kurkkaamassa myös meidän muut T-paidat

Käyttötarkoitus

Kannattaa pohtia mihin käyttöön pitkähihainen T-paita on tulossa, riittääkö pieni ja huomaamaton logopainatus paitaan, tarvitaanko näyttävät koko selän kokoiset painatukset jne.
Myös painetun T-paidan materiaali on tärkeä valita oikein. Suurin osa mainos T-paidoista on 100% puuvillaa, mutta on myös sekoitekankaasta, tai 100% teknisestä poyesteristä valmistettuja paitoja. Tuleeko logo-paita tavalliseen päivittäiseen käyttöön, työkäyttöön vai onko kyseessä urheilutapahtumiin liittyvä painettu T-paita.

Cottover

Cottover vaatteet ovat tehokkaita sanansaattajia ja kertovat paljon siitä keitä me olemme. Tästä syystä profiilivaatteet kannattaa valita huolella. Se mitä valitset lähimmäksi kehoasi vaikuttaa paljon ympäristöön ja omaan terveyteesi mutta tämän lisäksi myös ihmisten työoloihin.

Cottover-malliston vaatteet valmistetaan alusta loppuun ihmistä, ympäristöä ja kestävää kehitystä ajatellen. Cottover-mallisto on Joutsen-, GOTS- ja Öko-Tex-merkitty. Tuotteiden valmistuksessa käytetty luomu puuvilla on 100 % ekologista ja sillä on Reilun kaupan sertifiointi. Sertifioitu tuote täyttää kyseisen sertifiointiorganisaation kriteerit ja on käynyt läpi riippumattoman tarkastuksen. Cottover-malliston ympäristömerkit kattavat yhdessä koko tuotantoketjun sekä tuotteet, ja osoittavat niiden täyttävän tietyt laatua, terveyttä, ympäristöä ja työoloja koskevat vaatimukset. Kun valitset profiilivaatteesi Cottoverilta niin osallistut pyrkimyksiimme luoda ympäristöä säästävää tekstiiliteollisuutta Bangladeshissä, tämä vaikuttaa miljoonien ihmisten elämään yhdessä maailman köyhimmistä maista.

Yhdessä teemme muutoksen!

Tutustu tästä Cottover kuvastoon.