Teräslyhty logolla

47,00 

HIENO KORISTELYHTY LOGO KAIVERRUKSELLA TAI ILMAN

Orrefors Jernverkin tyylikäs lyhty on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jossa on lasiset sivut. Jämäkkä teräslyhty sopii esimerkiksi ovenpieleen, terassille, parvekkeelle tai kodin sisätiloihin tuomaan lämpöä ja tunnelmaa. Yksi lasisivu aukeaa ja sulkeutuu pienellä hakasella. Luo kauniilla lyhdyllä lämpöistä tunnelmaa sisälle tai parvekkeelle. Pakattuna lahjapakkaukseen.
Koko:  41 x 17 x 18cm

Materiaali:
Ruostumaton teräs

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Kynttilät omalla painatuksella

Ticcola Oy toimittaa  kynttilät omalla painatuksella. Ne ovat sydäntä lämmittävä lahja työntekijöillesi, asiakkaillesi tai vieraillesi. Voimme painattaa monenlaiset kynttilät omalla logolla, kuten yksittäiset tuoksukynttiläpurkit tai kokonaiset kynttiläsetit. Niistä saat ihanat liikelahjat tai kylkiäiset muille mainoslahjoille. Ne ovat myös täydellinen talvinen lahjaidea. Kukapa ei rakastaisi kynttilöiden kajoa pimenevinä iltoina?

Teräslyhty

Teräslyhdyt ovat turvallisia käyttää sillä materiaalit ovat palamattomia. Huolellisuus tulen kanssa on kuitenkin aina huomioitava eikä lyhtyjä pidä asentaa paikkoihin missä onnettomuuden vaara on olemassa. Älä myös jätä tulta koskaan valvomatta. Tunnelmanluojan elävä tuli on joka tapauksessa aivan lyömätön.