Mainospyyhe Royal Touch liikelahjaksi

Ukiyo Hisako AWARE kylpypyyhe logolla

23,50 

Ekologinen ja trendikäs kylpypyyhe valinta

Nämä suuret kylpylätasoiset 500 gramman kylpypyyhkeet ovat ihastuttavan paksuja, silkkisiä ja erittäin pehmeitä. Nämä ylelliset Ukiyo -pyyhkeet ovat ultrapehmeitä, nopeasti kuivuvia ja ne tarjoavat mainion imukyvyn. Valmistettu 70% OEKO-TEX -sertifioidusta puuvillasta (Valmistuksessa ei ole käytetty haitallisia aineita tai väriaineita) ja 30% kierrätetystä puuvillasta. AWARE™ jäljitysaineella, jolla todennetaan kierrätetyn puuvillan käyttö. Jokaisen pyyhkeen valmistuksessa säästetään 1453,1 litraa vettä. 2% jokaisen myydyn Impact -tuotteen voitosta lahjoitetaan Water.org -järjestölle. Voidaan pestä pesukoneessa. Valmistettu Portugalissa.
Esimerkkihinta annettu 100kpl mukaan ilman logo-merkkauksia.

Katso myös muita pyyhkeitääme tästä

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Ekologiset pyyhkeet mainoslahjoina

Kun yritys valitsee mainospyyhkeekseen ekologisen pyyhkeen, kertoo se yrityksen arvoista. Tällainen pyyhe voidaan pää pystyssä antaa kaikille asiakkaille ja henkilöstölle ylpeyttä tuntien.
Kuinka monesti olet itse saanuta, tai joutunut antamaan lahjaksi jotakin mitä itse et arvosta – se on noloa.
Antakaa mieluiten sellaisia tuotteita jotka kestävät arvostelun missä tahansa forumissa.

Ukiyo Hisako AWARE Pyyhkeellä tehdään myös hyvää

Jokaisesta myydystä pyyhkeestä lahjoitetaan 2% tuotoista Water.org – järjestölle. Tuotoilla on autettu tähän menessä jo 40 miljoonan ihmisen pääsy turvallisen ja puhtaan veden käyttäjiksi. Mm. näyttelijä Matt Damon on ollut perustamassa tätä järjestöä.
Lisää järjestöstä voit lukea tästä.