Mainospyyhe Royal Touch liikelahjaksi

Ukiyo Hisako AWARE Pyyhe logolla

42,00 

Ekologinen ja trendikäs pyyhevalinta

Ylellisin ja monikäyttöinen pyyhe. Täydellinen matkakumppani lukuisiin tilanteisiin. Valmistettu 78% OEKO-TEX -sertifioidusta puuvillasta (valmistettu ilman haitallisia aineita tai väriaineita) ja 22% kierrätetystä puuvillasta, joka on erittäin pehmeää. AWARE™ jäljitysaineella, jolla todennetaan aidosti kierrätetyn puuvillan käyttö. Tuotetta voidaan käyttää melkein missä vain; rannalla, matkustettaessa, saunassa, uima-altaalla, retkeilemässä, urheillessa, missä vain haluat. Hisako -pyyhe sopii hyvin myös auringonottoon, tai konepestävänä picnicpeitteeksi. 4 vuodenajan hammam-pyyhe on nopeasti kuivuva, homeenkestävä ja helppo puhdistaa, tehden siitä täydellisen valinnan allergisille ihmisille, viinin rakastajille ja rantaelämästä nauttiville. Jokaisen pyyhkeen valmistuksessa säästetään 1409,2 litraa vettä. 2% jokaisen myydyn Impact tuotteen tuotoista lahjoitetaan Water.org -järjestölle. Valmistettu Portugalissa.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Ekologiset pyyhkeet mainoslahjoina

Kun yritys valitsee mainospyyhkeekseen ekologisen pyyhkeen, kertoo se yrityksen arvoista. Tällainen pyyhe voidaan pää pystyssä antaa kaikille asiakkaille ja henkilöstölle ylpeyttä tuntien.
Kuinka monesti olet itse saanuta, tai joutunut antamaan lahjaksi jotakin mitä itse et arvosta – se on noloa.
Antakaa mieluiten sellaisia tuotteita jotka kestävät arvostelun missä tahansa forumissa.

Ukiyo Hisako AWARE Pyyhkeellä tehdään myös hyvää

Jokaisesta myydystä pyyhkeestä lahjoitetaan 2% tuotoista Water.org – järjestölle. Tuotoilla on autettu tähän menessä jo 40 miljoonan ihmisen pääsy turvallisen ja puhtaan veden käyttäjiksi. Mm. näyttelijä Matt Damon on ollut perustamassa tätä järjestöä.
Lisää järjestöstä voit lukea tästä.