Pure Waste lippis omalla painatuksella

16,00 

Pure Waste suomalaisen yrityksen ekologinen lippis

Pure Waste valmistaa kaikki tuotteensa ekologisesti kierrätysmateriaaleista. Tuotteet ovat korkealuokkaisia ja laadukkaita, kuten tämä lippis.

Materiaali: Harjattua 2-lankaista fleeceä, 280g/m2, 60% kierrätettyä puuvillaa, 40% kierrätettyä PET polyesteriä.
Erittäin näyttävä materiaali ja pehmeä tuntuma.
Kangas, kuin college materiaalia
Hyvä istuvuus.
Verrattuna perinteisiin lippiksiin tarvitaan tämän lippiksen valmistamiseen 99% vähemmän vettä ja 50% vähemmän CO2 päästöjä

Kiinnitys: Säädettävä metalli solki

Hinta annettu 100kpl mukaan, muut määrät kysy tarjous.
Hinta ei vielä sisällä merkkausta joka voidaan antaa, kun tiedetään mitä lippikseen halutaan.

Katso miten valmistusprosessi etenee tästä.

Katso myös muut upeat Pure Waste tuotteet tästä linkistä.


Omalla logollanne tämä lippis muuttuu juuri teidän näköiseksi.

Katso myös muita lippiksiä tästä

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Pure Waste

Mistä on kyse?

Pure Waste is a Finnish
company breaking new ground
in recycled textiles.

Our products are made of 100 % recycled fibres, without dyes. They offer
consumers the same performance, hand feel and durability as similar products
made of virgin material.

Responsible Production

Sustainable and responsible standards are core values in our operations.
Most of our current operations are located in India.
To highlight the importance of these practices, we hold the following certificates:
GRS (Global Recycling Standard)
BSCI (Business Social Compliance Initiative)
SMETA (Sedex Members Ethical Trade Audit)

Lippikset omalla logolla

Lippikset omalla logolla ovat suosittuja mainostuotteita. Logolla brändätyllä, laadukkaalla lippiksellä mainostat yritystäsi edustavasti. Premium lippis sopii erinomaisesti laadukkaaksi mainoslahjaksi. Meitä on monia, jotka mielellään käyttävät lippiksiä ja laadukas lippis on jokaisen makuun. Meidän valikoimassa on paremman laatuisia lippiksiä ja mallistosta löytyy kaiken tyylisiä vaihtoehtoja kuten esimerkiksi snapback, baseball, dad hat, trucker, verkkoperälippikset, flexfit sekä monia muita lippismalleja. Vaikka myymme laadukkaita lippiksiä, niin tarjoamme ne teille aina edullisesti brodeerattuna, tai painetulla omalla logolla!

Lippiksen kustomointi

Joskus halutaan enemmän ja alusta lähtien oman näköinen lippis toteutus. Haluatko lippiksen, joka on täysin kustomoitu teidän toiveiden mukaan? Se onnistuu, jos tarve on hieman suurempaan määrään lippiksiä ja sinulla ei ole hirveä kiire niille. Varastomalleihin on mahdollista toteuttaa brodeeraus, mutta kustomoidut lippikset voivat olla todella monipuolisesti merkattuja, painettuja ja väreiltään toiveidenne mukainen, aikaa tarvitaan hieman enemmän riippuen mallista ja määrästä 2,5-4kk.
Esimerkki kustomoidusta piposta, kuvissa sama lippis eri tavalla toteutettuna:

Minkälainen mainoslippis yrityksellenne?

Lippis omalla logolla on hyvä valinta mainoslahjaksi. Tutustu laajaan valikoimaamme! Mainoslippiksiä löytyy moneen makuun!

Mainoslippis brodeerauksella on näkyvä ja haluttu mainoslahja.  Näyttävä mainoslippalakki on myös pitkäikäinen mainoslahja. Nuorisohan pitää hattua jopa syödessään.

Tehdaserät tulevat kysymykseen silloin, kun halutaan edullisesti ja isompia määriä.  Meillä on yhteistyökumppanina kaukoidän suurimmat tehtaan, joissa brodeerauksen laatu sekä lippisten laatu on erinomainen.

Kustomoidut lippikset ovat oiva valinta kun haluat juuri sullle ja brandillesi räätälöidyn lippiksen, Se erottuu heti edukseen massasta eikä kennelläkään ole juuri samanlaista.

Customoidussa lippiksessä on yleensä useampi brodeeraus ja brodeeraus voidaan toteuttaa ns. 3D eli kohokuvioisena. Se lisää mainoslippiksen huomioarvoa huomattavasti.

Tehdastoimituslippikset voidaan varustaa asiakkaan omalla labelillä, eli brandätään koko lippis asiakkaan logolla.

Mahdollisuuksia on lukuisia, kysy lisää, niin katsotaan juuri sinulle sopiva malli.

Mainoslippiksiä tehdään nykyään paljon eri materiaaleista. Yleisin on puuvilla ja ja paksumpi heavy twill puuvilla. Suosittuja ovat myös polyester ja nykyään RPET eli uusiomateriaali, joka valmistetaan kierrätetyistä pulloista.

Lippis omalla logolla ei tarvitse aina olla vain pelkkä brodeeraus. Lippis voidaan tehdä vaikka omalla  pintakuosilla, erityisesti pöyesteristä voidaan valmistaa hienoja Rib-stop materiaaleja

Näin saavutat kaksi etua, saat hienon mainoslippiksen  yrityksesi logolla brodeerattuna sekä säästät luonnovaroja, mikä on tänään enemmän kuin tärkeää.

Uusi materiaali on myös kierrätetty puuvilla, josta tehdään jo kaikenlaisia tuotteita. Myös Bambua käytetään valmistuksessa paljon.

Mainoslippiksiä voidaan merkata myös useilla eri menetelmillä, perinteisin on brodeeraus. Mahdollisuuksia ovat myös silkkipainatus, siirtokuvat, nahkamerkit jopa metallimerkit tai pinssit voidaan liittää mainoslippiksiin.