Parker Jotter kuulakärkikynä logolla

6,98 

Parkerin ikoni, Jotter on haluttu tuote ahkerille kirjoittajille, jotka tarvitsevat kynää kaikkialla.
Mukana Parker-lahjakotelo sekä patentotu QuinkFlow-mustesäiliö.
Eksklusiivinen muotoilu.
Muovisylinteri, yksityiskohta ruostumaton teräs.

Esimerkkihinta on 100kpl määrälle vielä ilman logomerkkausta jonka hinta määrittyy valitun merkkaustavan ja logon värimäärän mukaan.

Parkerin edukkain kynä malli jokapäiväiseen käyttöön.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Parker kynät on käsite

Kun haluatte antaa lahjaksi kynän jota arvostetaan ja joka on laadukas on valintanne Parker ja jokin kynä sen mallistosta.

Parker kyniin logo

Kaikkii Parker mallin kyniin saatte yrityksenne, tai tuotteenne logo merkkauksen.
Logo voi olla laseroitu, tai painettu toiveidenne mukaisesti.

Parker mallit

Kaikki Parker kuulakärkikynät eivät ole sivuillamme esillä, joten jos et löydä toivomaasi mallia sieltä, kysy toivottua mallia erikseen.

Mainoskynät

Mainoskynät ovat suosittuja mainoslahjoja ja lähes jokaisella yrityksellä on omalla logolla painettuja kyniä. Kynät logolla ovat erinomaisia mainostuotteita, joille jokaiselle on käyttöä. Valikoimasta löytyy jokaisen brändin tyyliin sopivia kuulakärkikyniä ja lyijykyniä. Tuotteen tulee olla laadukas ja sen pitää vastata yrityksen imagoa sekä ilmettä, jotta brändiviesti välittyy oikealla tavalla. Oikein valitulla mainoskynällä on pitkäkestoinen mainosarvo. Ota yhteyttä, niin tarjoamme teidän yritykselle laadukkaat kynät painatuksella, edullisesti.

Logolla painettu mainoskynä kiertää elinkaarensa aikana keskimäärin kuudella eri käyttäjällä saavuttaen näin erittäin edullisen kontaktihinnan verrattuna muihin mainonnan muotoihin.

On kuitenkin tärkeää että mainoskynät ovat laadukkaita ja että ne kestävät käytössä. Mainoskynä joka hajoaa, tai jonka muste loppuu nopeasti ei ole hyvää mainosta yrityksellesi. Siksi olemmekin keskittyneet hintalaatusuhteeseen mainoskynävalikoimassamme. Meiltä saat siis laadukkaat mainoskynät omalla painatuksella edullisesti!

Kynä omalla logolla: mainoskynät voidaan yksilöidä painamalla niihin yrityksen logo ja isommissa määrissä on myös mahdollista tehdä kynä kokonaan omalla Pantone/PMS värillä, tai muotoilla kynän klipsi yrityksen logon muotoiseksi. Pyydä tarjous tuotesivulta tai kysy lisää eri vaihtoehdoista ottamalla yhteyttä meihin.