Monte valurautapata

75,00 

Reilunkokoinen kannellinen emaloitu valurautapata, jonka sisäpuoli on emaloitu.
Valurauta jakaa lämmön tasaisesti ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi nyhtöpossun, lihapatojen, kasvisten ja herkullisen pataleivän valmistukseen.
Kannessa olevien nystyröiden ansiosta vesihöyry kiertää padassa tasaisesti.
Pata soveltuu uunin ohella myös kaikille liesityypeille ja se on pöydässä vakuuttavan näköinen komistus.
Koko: 27 x 21 x 15cm
Värit: Musta, Keltainen ja Burgundy

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Rautapata mainio lahja asiakkaalle tai henkilöstölle

Rautapata on lähes ikuinen liikelahja ja siksi se muistetaan pitkään. Se on lahja joka muistetaan ja saa arvoisensa paikan lahjansajan keittiössä.

Miksi ruoan laitto padassa on niin hauskaa?

Pataruokien suosio perustuu pitkälti niiden helppotekoisuuteen. Alussa tehdään käytännössä kaikki työ ja sen jälkeen annetaan ajan ja lämmön hoitaa loput. Pataruokien haudutus vapauttaa herkulliset aromit maittavaksi kokonaisuudeksi, kun raaka-aineet muhivat kannen alla. Pitkä valmistusaika vapauttaa kokin muihin askareisiin.

Pataruokien valmistus

Pataruokaa kannattaa tehdä kerralla isompi määrä, koska herkullisen pataruoan valmistuminen ottaa aikansa. Pataruoka sopii valmistettavaksi kuitenkin myös pienelle perheelle, sillä pataruoka usein vain paranee säilytyksen myötä ja maut mehevöityvät seuraavana päivänä lämmitettynä.

Pataruoka uunissa

Uunissa muhivat pataruoat valmistetaan joko kannellisessa padassa tai uunivuoassa foliosta tehdyn kannen kanssa tai uunivuoassa, joka on peitetty foliolla.

Pataruoka liedellä

Pataruokia voi valmistaa myös liedellä. Silloin valmistusastiaksi sopii kannellinen, iso kattila, valurautapata tai emalipata.

SKU: Vin21992 Tags: , ,