Valurautapannu arvostettu lahja
Valurautapannu on ruoanlaittajan unelma ja pettämätön kumppani, kun halutaan maukasta ruokaa.
Se on monipuolinen tuote joka soveltuu mitä erilaisimpien ruokien valmistukseen, kuten muutkin valurauta tuotteet.
Rautapata mainio lahja asiakkaalle tai henkilöstölle
Rautapata on lähes ikuinen liikelahja ja siksi se muistetaan pitkään. Se on lahja joka muistetaan ja saa arvoisensa paikan lahjansajan keittiössä.
Miksi ruoan laitto padassa on niin hauskaa?
Pataruokien suosio perustuu pitkälti niiden helppotekoisuuteen. Alussa tehdään käytännössä kaikki työ ja sen jälkeen annetaan ajan ja lämmön hoitaa loput. Pataruokien haudutus vapauttaa herkulliset aromit maittavaksi kokonaisuudeksi, kun raaka-aineet muhivat kannen alla. Pitkä valmistusaika vapauttaa kokin muihin askareisiin.
Pataruokien valmistus
Pataruokaa kannattaa tehdä kerralla isompi määrä, koska herkullisen pataruoan valmistuminen ottaa aikansa. Pataruoka sopii valmistettavaksi kuitenkin myös pienelle perheelle, sillä pataruoka usein vain paranee säilytyksen myötä ja maut mehevöityvät seuraavana päivänä lämmitettynä.
Pataruoka uunissa
Uunissa muhivat pataruoat valmistetaan joko kannellisessa padassa tai uunivuoassa foliosta tehdyn kannen kanssa tai uunivuoassa, joka on peitetty foliolla.
Pataruoka liedellä
Pataruokia voi valmistaa myös liedellä. Silloin valmistusastiaksi sopii kannellinen, iso kattila, valurautapata tai emalipata.