Moleskine Pocket size Muistikirja
Moleskine Pocket size Muistikirja
Moleskine Pocket size Muistikirja
Moleskine Pocket size Muistikirja

Moleskine taskukokoinen Muistikirja logo painatuksella

13,90 

Käsityönä tehtävät Moleskine muistikirjat ovat lgendaarisia. Tämä merkki on laatutietoisten ja aikaansa seuraavien valinta. Kyseinen Moleskine muistikirja on nimensä mukaisesti taskukokoinen ja helposti mukana kulkeva, pikkuveli suositulle A5 Large-koolle.
Saatavilla useita eri värisiä kansia.
Sivut voivat olla ruudutettuja, viivotettuja, tai blankkoja.
Saatavana kova tai pehmeäkantisena.
Koko: 9x14cm, 192 sivua, kovat kannet.
Joustava suljin kuminauha, lukumerkkausnauha, laajentuva sisätasku, jossa Moleskine historia leaflet.
Kirjan ympärillä Moleskine Custom Edition paperipanta.
Esimerkkihinta annettu 100kpl mukaan ilman logo merkkauksia, hinta laskee suuremmissa määrissä. kysy tarkka hinta toivottujen merkkausten ja määrien mukaan.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

MOLESKINE

Laadustaan tunnetut ja suositut Moleskine muistikirjat nyt omalla logolla tai painatuksella. Valikoimastamme löydät Moleskinen suosituimmat muistikirjat, jotka kaikki voidaan merkata yrityksenne logolla tai muulla painatuksella.

Laadukkaat Moleskine-muitikirjat sopivat likkelahjaksi silloin kun halutaan antaa liikelahjaksi parempi muistikirja. Moleskine brändillä on hyvä tunnettavuus, joten muistikirjan saajat tietävät yleensä brändin ja osaavat arvostaa saamaansa Moleskinen muistikirjaa.

Vinkki logon merkkaukseen: embossauksella eli uppopainatuksella saadaan erittäin tyylikäs logomerkkaus muistikirjan kanteen. Embossauksessa logo painetaan metallimuotilla kanteen, jolloin lopputuloksesta tulee hillitty ja viimeistelty.

Ensimmäisellä sivulla on häviämisilmoitus, johon voi myös kirjata löytöpalkkion. Takakannessa on avattava sisätasku, joka sisältää Moleskinen historiaa. Taskussa voidaan säilyttää irtonaisia papereita ja muistiinpanoja.

Moleskine-tuotemerkki on perustettu vuonna 1997 ja sen mallisto perustuu legendaariseen muistikirjaan vuosisatojen takaa. Kirjoita sinäkin ajatuksiasi ja merkintöjäsi muistikirjaan, jonka ensimmäistä versiota käyttivät taiteilijat ja ajattelijat kuten Vincent van Gogh, Pablo Picasso, Ernest Hemingway ja Tove Jansson. Ensiluokkaisia ja kestäviä tuotteita laatutietoiselle. Kaikki Moleskinen paperituotteet on valmistettu hapottomasta paperista. Tuotteiden valmistusprosessi on ympäristöystävällinen ja tuotteet ovat lisäksi FSC-sertifioituja.