Mentos purukumi omalla painatuksella
Mentos purukumi omalla painatuksella
Mentos purukumi omalla painatuksella
Mentos purukumi omalla painatuksella

Mentos purukumi omalla painatuksella

2,10 

Mentos 12 pakkauksen purukumirasia teidän omalla 4-väri sticker-painatuksella kanteen.
Mentokset on saatavilla kahdella eri maulla: Breeze Mint ja Mighty Mint.
Purukumit ovat SOKERITTOMIA.
Minimimäärä 168 rasiaa.
Hinta esimerkki annettu 1344 rasian mukaan.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

MAINOSPURUKUMI

Mainospurukumi on terveellinen ja toivottu mainoslahja ja jakotuote jokaiseen isompaan ja pienempään tilaisuuteen, tai yrityksen jaettavaksi tarkoitetuksi mainoslahjaksi.
Yrityksen omalla logolla tai painatuksella Mainospurukumista tulee erinomainen viestityskanava.
Mainosmakeiset, kuten purukumi on helppo ja toivottu mainoslahja ja saa tapahtuman kuin tapahtuman makeaksi.
Mainospurukumi kannattaa ottaa yrityksen vakituiseksi jakotuotteeksi joka ei petä koskaan ja on kiva saada.

MAINOSMAKEISET
Kaikki muutkin mainosmakeiset omalla painatuksella tai logolla ovat hyvä lisä yrityksen liikelahja ja mainoslahja arsenaaliin. Muita mainosmakeisia jotka saadaan teidän omilla painatuksilla ovat mm:
Mainoskarkkiaskit, Logokarkit (yksittäin pakatut), Mainostikkarit, terveelliset Snack-tuotteet, kuten kuivahedelmät, pähkinät. Ehkä suosituimpana on neliösuklaat omalla painetulla kääreellä, tai muut suklaa tuotteet logo painettuina. Suklaasydämet mm. ystävänpäivä toivotuksena, pääsiäissuklaat, joulun hienot suklaarasiat, tai mainosmakeisämpärit teidän viestillänne ja painatuksillanne on aina niin makea lahjaidea.
Eikä unohdeta Clic Clac makeisia jotka ovat kautta aikojen suosituimpia mainoskarkkeja.
Tai miten olisi pienet teidän painatuksilla tehdyt makeispussit, joissa on sisällä vain muutama kpl suosittuja hedelmä, menthol tms. makeista. Yeppos karkit logopainettuina, Pop Cornit, Lipton tee-pussit tuotteita on valtavasti eivätkä kaikki ole edes sivuillamme. Jos sinulla on oma idea/tarve kysy sitä mieltä niin katsotaan saadaanko sekin teille tehtyä.

MAINOSVEDET
Vesipullot omalla etiketillä ovat kaikkien tilaisuuksien ”must” ja ne ovat hyvä lisä yrityksen omissa neuvottelutiloissa ja joka päiväisessä käytössä.

TEEPUSSIT
Lipton teepussien ympärille tehdään teidän oma painettu käärepakkaus jolloin tee pussit teidän neuvotteluhuoneissa, tarjoilutilanteissa kertovat vieraillenne kuinka tärkeänä heitä pidätte.Oma brändätty teepussi on samalla oiva viestintäpaikka vaikka yrityksen arvoille, tai sen hetkisen viestintätarpeenne ydin teemoille. Samaan tarjoiluun, kun lisätään teidän omat logo-keksit joko niin, että itse kekseissä on logonne, tai sen kääreessä niin tarjoilunne on täydellinen.

LOGOKEKSIT

Logokeksit peltirasiassa joka on teidän omalla painatuksella toimii hyvin vaikka jaettavana joululahjana, tai annettavaksi aina kun menette tapaamaan asiakkaitanne ja sidosryhmiänne. ”Toimme omat keksit mukana palaveriin.”

Laita tarjouspyyntö, tai kysely mistä tahansa mainosmakeistuoteryhmän tuotteesta ja jos sellaista ei löydy niin tehdään sellainen – Nyt suut makeaksi.

Mainospurukumi on haluttu mainostuote joka kulkee asiakkaan taskussa pitkän aikaa ja muistuttaa antajastaan.
Pakkauksen koko antaa ison tilan mainokselle ja omalle viestille.