Tikkarimainos Chalice omalla painatuksella
Tikkarimainos Chalice omalla painatuksella
Tikkarimainos Chalice omalla painatuksella
Tikkarimainos Chalice omalla painatuksella

Tikkarimainos Chalice omalla painatuksella

160,00 

Chalise tikkari- tai pikarimainos on Display mainosten uusi ja erottuva malli.
Täytyykö sen aina olla esim. perinteinen Roll-up mainos? Ole yllättävä ja vedä huomio puoleen tällä uudella POS-mainonnan tuotteella.

Toimitukseen sisältyy masto, kehys ja mainostuloste sekä laukku.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Sopivuus
Chalise tikkaridisplay mainos sopii erinomaisesti esim. Autodealereiden käyttöön, messuosastoille, näyttelyihin ja aulatiloihin. Se toivottaa tervetulleeksi asiakkaat tapahtumiinne.
Tee tilaisuudesta hauskempi käyttäen näyttäviä ja kevyitä Chalise tikkarimainoksia.
Lasikuitu kehys ja alumiini jalka ja siihen tulostettu upea mainoksenne lippukankaalle saa myyntitilan, myymälän, tai vaikka messuosastonne sykkimään uutta viestiä.

Kevyt ja mukaan otettava
Chalise mainos on kevyt ja helppo kuljettaa mukana joka paikkaa missä tarvitaan nopeasti pystytettäviä mainoksianne. Yhtälailla sillä voidaan koristaa pysyvät tilat ja tarvittaessa siihen voidaan ostaa uudet mainoskankaat aina kulloisenkin viestinnän tarpeen mukaisesti.

Toivottava jalkaosa tarpeen mukaan (ristikko tms. tilataan erikseen).

Älä ole perinteinen
On hyvä ajatella omia viestintätilanteita ja niihin parhaiten istuvia mainosteline ratkaisuja hieman erilailla, kuin on totuttu. Perinteisesti ja kiireessä päädytään usein Roll-Up mainokseen vaikka viestinnällisesti esim. tämä Chalise, pikarinmuotoinen kangas display mainos saisi aikaan paljon suuremman huomioarvon ja nostaisi viestittävän tuotteen/teeman päätä ylemmäksi muita. Jos haluat kertoa tuotteesi tai palvelusi erinomaisuudesta ja poikkeavuudesta muihin kilpailijoihisi verrattuna, niin eikö viestintävälineiden tulisi olla yhtenevät tarkoitusperien kanssa.
Jos haluat erottua viestinnässänne – erotu myös viestintävälineiden käytössä.
Olette tottuneet käyttämään Beach Flageja, Roll-Up mainoksia, Mainosbannereita, Mainostelttoja jne., mutta kuinka usein olette tarkastelleet mitä uutta tällä saralla olisi käytettäväksenne.
Tämän nyt esitetyn Mainos-Chalise tikkarin lisäksi meillä on tarjota teille erilaisia ja uudempia viestintätuotteita ja kaikki ovat kevyitä ja helposti pysytettäviä. Tällaisia muita tuotteita ovat mm. Kattoroikko-mainokset, Mainoskaaret, mainostuolit ja kuutiotuolit, ohuet uudenlaiset mainosseinät, tai vaikkapa LED-valaistut mainostolpat.

Hinnat
Toivottava jalkaosa tarpeen mukaan (ristikko tms. tilataan erikseen).
Esim. ristikkojalka maksaa 39,00€/kpl

Kaksi kokoa:
A) 94 x 123cm
B) 116 x 204cm

Ostettava määrä vaikuttaa hintaan, kysy aina tarkka tarjous tarvitsemallesi määrälle. Suhteellisesti ottaen pienen määrän ostaminen on aina paljon kalliimpaa, kuin jos otat samalla kertaa useita mainostelineitä. Mieti siis kokonaistarvetta ajatellen myös eteen päin, paljonko tarvitsen näitä mahdollisesti seuraavan vuoden aikana – osta silloin koko määrä samalla kertaa.

Määrä                 1-5            6-10           11-20kpl

A) Hinta/kpl      150,00€    120,00€      105,00€
B) Hinta/kpl      160,00€    145,00€      125,00€       

Toimituskulu määrän ja osoitteen mukaan

SKU: A3