Matterhorn MH-324 Sport takki
Matterhorn MH-324 Sport takki
Matterhorn MH-324 Sport takki
Matterhorn MH-324 Sport takki

Matterhorn MH-324 Sport takki logopainatuksella

69,00 

Ominaisuudet

Vettähylkivä, tuulenpitävä
2 vetoketjullista sivutaskua
Rintatasku vetoketjulla
Päällinen Nylonia
Vuori Polyesteriä
100 gr vanu
Värit:
Musta, Vihreä, Navy
Koot:
Unisex: XS-4XL

  • Sporttinen talvitakki
  • Unisex malli, helpottaa kokojen valintaa ja pienentää kokovalikoimaa

    Matterhorn takit omalla logolla painettuna tai brodeerattuna

     

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

 

Talvitakki omalla painatuksella tai brodeerauksella

Talvitakki omilla painatuksilla tai logomerkkauksilla on haluttu tuote niin henkilöstön, kuin asiakkaidenkin keskuudessa.
Mainostakki on ehkä kaikkein toivotuin mainoslahja sillä sen käyttöarvo on suuri. Tietysti kaikki riippuu siitä millaisen takin tähän rooliin valjastatte.
Kaikkihan me mielellään kannamme jotakin parempaa merkkituotetta päällämme, kuten Matterhorn, Craft, Helly Hansen, TeeJays, Harvest,tai vastaava.
Samoin on suuri merkitys sillä miten takki logo-merkataan. Käyttötarkoitus ratkaisee sen halutaanko logo-merkkaukset suurina vai olisiko tyylikkäämpää pysytellä pienissä ja diskreetin kokoisissa logo painatuksissa tai brodeerauksissa. Varmaan me kaikki kannamme vapaa-aikanakin mieluiten sellaista takkia, jossa logot ovat rauhallisesti ja tyylikkäästi toteutettuja.

Mallisto

Sivuillamme ei suinkaan ole nähtävissä kaikkia myytäviä malleja. Voitte tutustua sivuillamme muihin takki malleihin tästä linkistä ja jos sieltä ei mieluista löytynyt selailkaa uusimmat katalogimme eri valmistajilta missä on aina viimeisimmät mallit esitettyinä. Katalogeihin pääsette tästä.

Vaihtoehtoja

Talvitakkien lisäksi useat yritykset käyttävät myös paljon välikausitakkeja ja tietysti kesäaikaan kesätakkeja. Kaikkiin takkeihin saadaan luonnollisesti logonne painettua tai muulla tavalla tehtyä. Mainostakin luonne ja materiaalit vaikuttavat siihen milloin ne on järkevintä logo painattaa, brodeerata, tai merkkipainattaa, tai vaikka laseroida logonne kankaaseen. Omat toiveenne myös siitä kuinka isoina logonne tai muut halutut merkkaukset halutaan vaikuttaa siihen mikä kulloinkin on järkevintä. Kaikki aina lähtee liikkeelle tarpeestanne ja siitä millaisen takin tarvitsette, mikä on sen käyttötarkoitus, näkyvyysarvo, lämmin, suojaava, tuulta pitävä, vettä hylkivä, autoilijan takki, pikkutakin peittävä malli jne.

Miksi mainostekstiilit ovat niin hyviä?

Toistuvaa näkyvyyttä.
Mainostekstiileillä ja yritystekstiileillä vahvistat yrityksen identiteettiä.
Liikelahjaksi annettu takki on asiakkaasi päällä lähes päivittäin.
Käytännöllisinä ne saavat suuren arvostuksen käyttäjän taholta.
Omalla logolla tai painatuksella varustetut mainostakit ovat Pohjolan sääoloihin sopiva monipuolinen PR-tuote.
Valikoimamme yksinkertaisemmat, edullisemmat mallit sopivat esimerkiksi henkilökunnan vaatetukseksi lyhytkestoisempiin ulkokampanjoihin, joissa takki tuo brändillesi näkyvyyttä samalla kun se suojaa käyttäjäänsä sateelta ja tuulelta.
Arvokkaammat merkkitakkimme puolestaan soveltuvat esimerkiksi kustomoiduiksi liikelahjoiksi ja tietysti työntekijöille jokapäiväisiksi käyttötakeiksi.
Laajasta valikoimastamme löydät kaikenlaisia ja -hintaisia takkeja eri käyttötarkoituksiin.