Mainostakki Classic Softshell Ladies logolla

55,00 

Erinomainen yrityksen käyttöön sopiva softshelltakki

3-kerroksinen softshell-takki kierrätetystä polyesterista. Edessä käänteinen vetoketju sävy sävyyn. 3 ulkotaskua ja 2 sisätaskua. Joustavat resorit vyötäröllä ja hihoissa. WP 3000 / MVP 1000

Materiaali:

96% kierrätetty polyesteri, 4% elastaani

Koot: XS-2XL
Miesten mallin löydät tästä.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Softshelltakit omalla logolla merkattuna

Softshelltakit omalla logolla. Löydät meiltä laajan valikoiman erilaisia softshell-takkeja. Edulliset softshell-takki mallit esimerkkisi erilaisille seuroille tai tapahtumiin. Omat laadukkaat mallit työkäyttöön, sekä siistit paljon yksityiskohtia sisältävät mallit vapaa-aikaan sekä vaikka edustajien käyttöön. Merkkaamme takit valmiiksi seuranne tai yrityksenne logolla.

Miksi Softshelltakki on hyvä mainoslahja

Meillä Suomessa kelit vaihtelevat laidasta laitaan. Softselltakki on hyvä valinta takiksi, kun tarvitaan muuttuviin oloihin soveltuvaa takkia. Softshell materiaaleja löytyy laaja valikoima tarpeen mukaan. Edullisimmat vaihtoehdot ovat vettä ja tuulta hylkiviä, kun taas parhaat vaihtoehdot ovat vedenpitäviä sekä tuulenpitäviä ja teipatuin saumoin. Softshell on parhaimmillaan erittäin joustava materiaali, se soveltuu, niin työhön, vapaa-aikaan kuin urheiluunkin.

Miten valitsen sopivan mallin

Kun mietit ensin käyttö tarpeesi, löydämme sinulle sitten oikean mallin. Tarvitset sitten edullisen arkipusakan tai paljon yksityiskohtia sisältävä softshell takin meiltä löytyy siihen malli. Myös aktiivi liikkujalle tai työkäyttöön löytyy sitä varten suunnitellut mallit.

Esimerkkinä laadukkaat 3-kerroksiset tekniset IDTech softshell materiaalit.  Tai Matterhornin valmistama likaa ja vettä hylkivä Nanotex pinnoitettu softshell materiaali.

Softhell takit yleensä brändätään yrityksen tai seuran logoilla. Yleisin merkkaustapa on siirtokuva painatus tai silkkipaino. Logot voidaan toki myös brodeerata, mutta silloin menetetään kankaan vedenpitävyys brodeerauksen kohdalta. Softshelliä varten on kehitetty omat painomateriaalit.

Katso myös muita takkivaihtoehtoja tästä.

Kuoritakit painatuksella tai logolla

Ensivaikutelma jää aina mieleen. Kun työntekijäsi tapaavat asiakkaita logolliset työvaatteet yllään, on tärkeää, että he antavat asiallisen ja ammattimaisen vaikutelman. Tämä on tärkeä ensiaskel kohti positiivista brändi-identiteettiä! Mutta totta kai henkilökuntasi kannalta on myös tärkeää, että työvaatteet ovat mukavat ja miellyttävät. Kun tilaat kuoritakit, tai muut mainostakit painatuksella tai logolla Ticcola Oy:ltä, voit olla varma, että jätätte lähtemättömän vaikutuksen niin asiakkaisiinne, kuin henkilökuntaanne. Ne ovat erinomaisia iiikelahjoja. Takit ovat lämpimät, tuulenpitävät ja vettä hylkivät, valintanne mukaan!