Karst kovakantinen A5 muistikirja painatuksella

20,25 

Sivut kivipaperia

Tämä kovakantinen A5-kokoinen Karst®-muistikirja on huippusuosittu luottotuote. Sileän pintatuntuman sivut ja tasaiseksi avautuva sidonta tarjoavat runsaasti mukavuutta ja tilaa muistiinpanojesi ja ideoittesi kirjoittamiseen. Joustava nauha pitää muistikirjan kiinni ja kirjassa on 144 vedenpitävää ja repäisynkestävää viivoitettua sivua, laajennettava takatasku säilytystä varten ja merkintänauha, jossa on kuumasaumattu kärki ja pyöristetyt kulmat. Stone paper.
Koko: 21 x 14,8 x 1,65cm

Esimerkkihinta annettu 500kpl mukaan 1-väri tampopainatuksella kanteen.
Aloituskulu: 29,00€/väri

Saatavana myös pehmeäkantinen A5-Karst muistikirja ja A5 kokoinen muistivihko.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Muistikirjat

Muistikirjat omalla painatuksella ja logolla.
Älypuhelimista ja tableteista huolimatta ihmiset tykkääväät kirjoittaa muistiinpanoja tavalliselle paperille ja muistikirjat ovat vieläkin suuressa suosiossa.
Meiltä löydät kattavan valikoiman erilaisia ja erikokoisia muistikirjoja.
Voimme tehdä myös kokonaan kustomoidun muistikirjan, johon voit valita kansien värit ja tehdä allover painatukset ja painaa myös jokaiselle sivulle logon ja halutun ruudukon tai viivaston.
Valikoimasta löytyy myös valmiita muistikirjoja, joihin voidaan tehdä painatus, tai syväpainatus esimerkiksi kanteen.
Sivuillamme on vain murto-osa saatavilla olevista malleista, eli jos et löydä hakemaasi laita viesti mitä etsit niin esitämme siihen ideat.

Muistikirjat ovat suurimmaksi osin kovakantisina ja wire-sidottuja tai sidottuja, kuten kirjat. Malleja on tuhansittain eri valmistajilta aina legendaarisesta Moleskine merkistä edullisiin tapahtumissa tarvittaviin muistikirjoihin. Oleellista on se, että kaikkiin saadaan vähintään  logonne painettua, mutta useat malleista ovat pidemmälle räätälöitävissä toiveidenne mukaan.

Myös erilaiset muistilaput ja viestilaput yrityksen omalla logolla painettuna ovat meiltä saatavissa onnistuneen asiakastapahtuman järjestämiseksi, tai yrityksen normaaliin päivittäiseen käyttöön.

Muistikirjan koko

Muistikirjan koko vaihtelee käyttötarkoituksen mukaan.
Tyypillisin koko muistikirjalle logo painatuksilla on A5, myös pienempi A6 on tarpeellinen tilanteissa missä muistikirjan tulee olla helposti taskuun sujautettavaa kokoa.
Muistikirja teidän omilla painatuksilla voi olla myös A4 kokoa, vaaka, tai pysty-mallinen. Viivoitettu, ruudullinen, blanco sivujen osalta.
Osaan muistikirjoja saadaan integroituna myös kynä mukaan niissä olevien kynä-luuppien ansiosta.
Alla esimerkkikuvia erilaisista muistikirja malleista jotka poikkeavat perusratkaisuista.

 

 

Miksi muistikirjat logoillanne?

Muistikirjojen ja muistilehtiöiden jakaminen yrityksenne logoilla painettuina on erinomainen brändinäkyvyys tuote.
Muistikirja jaettuna erilaisissa tilaisuuksissa logo painatuksilla pitää mielessä kenen tilaisuudessa ollaan ja jos olette valinneet muistikirjan oikein, tulee tästä antamastanne muistikirjasta asiakkaallenne mieluinen mainoslahja, jota hän alkaa käyttää omassa työssään päivittäin.
Muistikirjaan voidaan painattaa myös sisäsivuille informaatiota (ei kaikkiin malleihin), jolloin teistä annetun informaation määrä saadaan nostettua ihan eri tasolle kuin pelkällä logo-painatuksella.
Sisäsivuilla voi olla esimerkiksi yrityksenne arvot, ekologisuus ideologia, sloganit tai siihen tilaisuuteen, jossa muistikirjat omalla painatuksella on tarkoitus jakaa, liittyviä ajatelmia, teesejä yms.