Sharpie S-Gel kuulakärkikynä logolla

2,98 

Geelikynällä ainutlaatuinen kirjoituskokemus

Koe tehokas geelikuulakärkikynä Sharpie® S-Gel -kynä. Tämä sinisellä musteella täytetty, 0,7 mm:n kärjellä varustettu kuulakärkikynä ei tahri eikä vuoda ja tarjoaa poikkeuksellisen kirjoituskokemuksen. Mallissa on tyylikäs runko, jossa on tyylikkään ja ammattimaisen ilmeen antava, moderni, musta tai valkoinen mattapinta sekä muotoiltu kumikrippi, joka takaa miellyttävän kirjoituskokemuksen. Saatavana myös mustalla musteella (107788). ABS Muovi.
Hinta sisältää 1-väri tampopainetun logon
Aloituskulut 29,00€/väri
Hinta annettu 250kpl mukaan

Katso myös muita mainoskyniämme tästä.

 

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

 

Kynät painatuksella

Kynät ovat yksi suosituimmista jakotuotteista kaikissa yrityksissä. Joka vuosi myydään miljoonia kyniä painatuksella, kaikissa mahdollisissa väreissä, muodoissa ja malleissa.
Kynä on edullinen mainostuote, jota huoletta voi jakaa levittämään yrityksen brändiä.

Valikoimamme

Meillä on kaikenlaisia kyniä: simppeleitä mainoskyniä, laadukkaita metallikyniä, lyijytäytekyniä, lyijykyniä, merkkauskyniä ja kosketusnäyttökyniä.
Meillä on luontoystävällisiä kyniä ja kyniä tunnetuilta merkeiltä, kuten Bic ja Parker. Kaikki edustamamme kynät eivät missään nimessä ole sivuillamme, vaan jos etsitte jotakin tiettyä kannattaa siitä laittaa viesti ja esitämme teille sen kaltaiset ratkaisut mitä olette etsimässä.
Sivujemme esimerkit ovat vain kalpea aavistus siitä tarjonnasta mitä teille voimme esittää.

Vinkkejä kynän valintaan

Suurimmalla osalla yrityksistä, jotka käyttävät profiilituotteita, on kynä painatuksella yhtenä tuotteena. Yritys voi valita yksinkertaisen muovikynän tai laadukkaan metallikynän sen mukaan, mitä yritys halua viestittää, ja myös miten paljon kyniä on tarkoitus jakaa. Esimerkiksi asianajotoimistot, joilla usein on vähemmän, mutta tärkeitä asiakkaita, valitsevat mielellään metallikynän tai muun ylellisemmän mallin. Jos kyseessä sen sijaan on nopeasti kasvava it-yritys, joka haluaa viestittää innovatiivisuutta ja uudenaikaisuutta, on moderni muovikynä luultavasti parempi valinta.

Suuria eroja painoalassa

Kynissä on usein luonnollisista syistä melko pieni painoala.
Painatuksen lisäksi kyniin saa mallista riippuen laseroinnin, tai jopa Mirror Effect kiiltävän ja tyylikkään laseroinnin.
Eri kynissä on eri mahdollisuudet logo merkkausten suhteen.
Joissakin mainoskynissä saadaan ympäripainatus, painatus klipsiin, tai nuppiin ja jne.