Iso City kylmälaukku logolla

35,00 

Sagaform iso kylmälaukku

Tilava, tyylikäs ja urheilullinen kylmälaukku vihreästä rPET-materiaalista. Upeat yksityiskohdat beigenä ja mustana. Käytännöllinen sekä kahvalla että säädettävällä olkahihnalla. Tilavuus 20 litraa.
RPET polyesteriä/PEVA
Koko: 34 x 22 x 28cm

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Kylmälaukku mahtava lahja yrityksenne logolla, tai painatuksella

Kylmälaukut ovat aina olleet haluttuja ja suosittuja mainoslahja tuotteita niin omalle henkilöstölle, kuin asiakkaillekin. Malleja on runsaasti ja sivuillamme on vain murto-osa saatavista tuotteista. Kysy aina tarpeen vaatiessa muitakin kylmälaukku malleja.

Kylmälaukku kuuluu kiistatta kesän parhaisiin hetkiin -automatkalle, piknikille, rannalle ja retkelle. Kylmälaukussa ruoat säilyvät helteilläkin. Kesäretkille mukaan otettavat eväät kulkevat mukana ja säilyvät kätevästi kylmälaukussa. Päivästä rannalla tulee paljon mukavampi, kun mukana on kunnolliset eväät.

Kylmälaukkuja on erityyppisiä, joten valitse retken ja eväiden mukaan sinulle sopivin. Eväät säilyvät yhtä hyvässä kunnossa kuin ne olivat laukkuun pakattaessakin.

Valikoimasta löydät isoja ja pieniä kylmälaukkuja sekä kylmälaukkureppuja.

Kylmälaukut painatuksella

Pidä retkieväät viileänä ja hanki kylmälaukut painatuksella henkilökunnalle ja asiakkaille. Oli kyseessä sitten arkinen lounashetki tai kauan suunniteltu piknik, jokaiselle ryhmälle ja jokaiseen tarkoitukseen löytyy meiltä sopivat kylmälaukut. Anna brändillesi näkyvyyttä matkoilla, lomilla ja lounastauoilla mainoskylmälaukun avulla. Ticcola Oy auttaa oikean mallin löytämisessä ja logo merkkauksissa.

Eko kylmälaukut

Mallistosta löytyy myös ympäristöystävälliset Eko-Kylmälaukut omalla logolla tai painatuksella! Eko-kylmälaukkumme on valmistettu ekologista materiaaleista kuten kierrätys polyesterista, joka saadaan kierrätyspulloista. Kysy näistä lisää.

Laukut mallisto

Katso kaikki laukku- reppu, kylmälaukku yms. kassi mallisto tästä. Jos et löytänyt mieleistäsi, kysy erikseen, sivuillamme on vain murto-osa edustamistamme merkeistä ja malleista.