Housegard sammutuspeite omalla logo painatuksella

29,70 

Housegard sammutuspeite, 120×180 cm, Design Edition logolla

Palopeite täydentää jauhesammutinta pienissä paloissa. Sijoita palopeite paikkaan, jossa palonalku on mahdollista.
Yrityksen logolla suojapussiin siitä tulee tärkeä mainoslahja.

Helppo säilyttää ja helposti saatavilla

Sammutuspeite on hyvä lisä sammuttimelle, ja sitä käytetään pääasiassa sammuttamaan pienehköjä paloja liedellä, sängyssä, huonekaluissa tai vaatteissa. Tulen tukahduttaminen sammutuspeitteellä on erittäin tehokasta eikä johda suuriin siivoustöihin. Se sijoitetaan paikkaan, jossa se on helposti saatavilla palon sattuessa, esimerkiksi keittiön läheisyyteen.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Sammutuspeite logolla

Sammutuspeite omalla logolla tai kuosilla, kuten muut turvallisuustuotteet, sopii erinomaisesti liikelahjaksi, koska se viestii itsessään turvallisuutta. Sammutuspeite olisi hyvä löytyä aina kodista ja mökiltä, jonka lisäksi se on tärkeä lisävaruste myös veneisiin, sekä asuntovaunuihin ja -autoihin.

Meiltä saat Housegardin valkoisen, tai mustan sammutuspeitteen, jonka suojapussi voidaan kustomoida logollanne.

Palovaroitin

Tiesitkö, että palovaroittimia pitää lain mukaan olla asunnossa 1kpl/60m2. Ts. jos asuntonne on 120m2 tarvitaan jo kaksi palovaroitinta. Katso mitä Wikipedia sanoo palovaroittimesta tästä.
Kun palovaroitin varustetaan logollanne syntyy siitä tarpeellinen mainoslahja.

Muista seuraavat häkävaroittimen asentamisesta

Asenna varoitin sellaiseen paikkaan, josta varoittimen ääni kantautuu kaikkiin nukkumatiloihin. Jos asennat kotiisi vain yhden häkävaroittimen, asenna se makuuhuoneiden lähettyville, ei kellariin tai pannuhuoneeseen.
• Jos laite asennetaan seinään, sijoita se lasten ulottumattomiin sekä vähintään 150 mm etäisyydelle katosta. Pienet lapset eivät saa missään tapauksessa käsitellä häkävaroitinta.
• Jos laite asennetaan silmien tasolle on digitaalinäyttöä helppo tarkkailla.
• Jos laite asennetaan kattoon, sijoita se vähintään 300 mm etäisyydelle seinistä.

Häkävaroittimet

Häkävaroittimen teknisille vaatimuksille ei ole tarkkoja vaatimuksia lainsäädännössä. Yleensä häkävaroittimet täyttävät standardin SFS-EN 50291-1 vaatimukset.

Häkävaroitin ei ole pakollinen kiinteistön varuste, mutta häkävaroittimen asentaminen on suositeltavaa huonetiloihin, joissa sijaitsee polttoainetoiminen laite.

Häkävaroitin

  • reagoi ilmassa olevaan kohonneeseen hiilimonoksidin (CO, häkä) määrään
  • vähentää häkämyrkytyksen riskiä

Hiilimonoksidi on hajuton, mauton, väritön ja myrkyllinen kaasu, jota ihminen ei voi havaita. Häkää syntyy niukkahappisissa oloissa epätäydellisen palamisen tuloksena, kun poltetaan esim. bensiiniä, öljyä, puuta tai nestekaasua.

Suomessa kuolee vuosittain ihmisiä häkämyrkytykseen. Onnettomuudet tapahtuvat yleisimmin asuntovaunuissa ja -autoissa sekä kesämökeillä. Kun hengitetään hiilimonoksidia, tapahtuu ns. kemiallinen tukehtuminen, ja elimistön happivaje voi johtaa nopeasti kuolemaan.
Tämän vuoksi häkävaroitin logollanne varustettuna on tärkeä mainoslahja ojennettavaksi kenelle tahansa.

PALOVAROITTIMET JA HÄKÄVAROITTIMET

Palohälytin havaitsee tulipalon ja savun ennen kuin on liian myöhäistä. Palovaroitin varoittaa ilmassa olevista hiukkasista kimeällä hälytysäänellä. Tyylikkäästi muotoiltu palovaroitin sopii hyvin jokaiseen sisustukseen ja luo turvallisuuden tunnetta kotiin. Paloturvakaapit ovat myös hyvä lisäys kotiin, sillä niihin saa tärkeät tavarat turvaan. Muista testata palovaroitin ja sen paristot säännöllisesti. Kaasuvaroitin reagoi nopeasti kaikenlaisiin kaasuihin ja häkävaroitin reagoi haitallisiin häkäpitoisuuksiin. Löydät valikoimastamme myös palovaroittimet, jotka ilmoittavat haitallisista pitoisuuksista muille talouden palohälyttimille (ketjutus). Muuttaminen osuu aina välillä kohdalle, ja muuton yhteydessä kannattaa tarkistaa että talossa on sammuttimet, ja palohälyttimet kunnossa. Kysy palovaroittimet kotitalouksiin, mökille ja työpaikoille, ticcola.fi

Sammuttimet

Pienet sammuttimet ovat myös hyvä lisä aina sinne missä on tulipesiä. Myös sammuttimiin saamme teidän logopainatukset.

Autoturvatuotteet logo painatuksilla:

  • Taskulamput
  • Otsalamput
  • Turvaliivit
  • Hätävasarat/ikkunavasarat
  • Turvavyöleikkurit
  • Hätävalot
  • Ensiapupakkaukset

Kaikki nämä ja muutakin Ticcola Oy:stä