Housegard Pebble Link langaton palovaroition omalla logolla

98,40 

Housegard Pebble Link langaton palovaroition, sis. 10-vuoden paristo, 2-pack

Kun yksi hälyttää, hälyttävät kaikki! Näin saat varoituksen nopeasti riippumatta siitä, missä tulipalo saa alkunsa. Voit yhdistää jopa 12 palovaroitinta langattomasti 868 MHz-yhteyden välityksellä.
Omalla logollanne painettuina erinomainen mainoslahja.

 • Pebble Linkissä on litiumparisto, jossa on 10 vuoden käyttöikä, mikä tarkoittaa, ettei sinun koskaan tarvitse vaihtaa paristoa. Varoitin antaa merkkiäänen, kun paristo on kulunut loppuun ja on tullut aika hankkia uusi varoitin.
 • Pölysuojus suojaa ilmaisinta rakentamisen ja saneerauksen aikana
 • Palovaroittimemme on hyväksytty CE-, EN14604:2008-, RoHS- ja REACH-standardien mukaisesti, ja testattu savutunnelissa oikean kalibroinnin varmistamiseksi.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Akun kesto 10-vuotta

Palovaroitin

Tiesitkö, että palovaroittimia pitää lain mukaan olla asunnossa 1kpl/60m2. Ts. jos asuntonne on 120m2 tarvitaan jo kaksi palovaroitinta. Katso mitä Wikipedia sanoo palovaroittimesta tästä.
Kun palovaroitin varustetaan logollanne syntyy siitä tarpeellinen mainoslahja.

Muista seuraavat häkävaroittimen asentamisesta

Asenna varoitin sellaiseen paikkaan, josta varoittimen ääni kantautuu kaikkiin nukkumatiloihin. Jos asennat kotiisi vain yhden häkävaroittimen, asenna se makuuhuoneiden lähettyville, ei kellariin tai pannuhuoneeseen.
• Jos laite asennetaan seinään, sijoita se lasten ulottumattomiin sekä vähintään 150 mm etäisyydelle katosta. Pienet lapset eivät saa missään tapauksessa käsitellä häkävaroitinta.
• Jos laite asennetaan silmien tasolle on digitaalinäyttöä helppo tarkkailla.
• Jos laite asennetaan kattoon, sijoita se vähintään 300 mm etäisyydelle seinistä.

Häkävaroittimet

Häkävaroittimen teknisille vaatimuksille ei ole tarkkoja vaatimuksia lainsäädännössä. Yleensä häkävaroittimet täyttävät standardin SFS-EN 50291-1 vaatimukset.

Häkävaroitin ei ole pakollinen kiinteistön varuste, mutta häkävaroittimen asentaminen on suositeltavaa huonetiloihin, joissa sijaitsee polttoainetoiminen laite.

Häkävaroitin

 • reagoi ilmassa olevaan kohonneeseen hiilimonoksidin (CO, häkä) määrään
 • vähentää häkämyrkytyksen riskiä

Hiilimonoksidi on hajuton, mauton, väritön ja myrkyllinen kaasu, jota ihminen ei voi havaita. Häkää syntyy niukkahappisissa oloissa epätäydellisen palamisen tuloksena, kun poltetaan esim. bensiiniä, öljyä, puuta tai nestekaasua.

Suomessa kuolee vuosittain ihmisiä häkämyrkytykseen. Onnettomuudet tapahtuvat yleisimmin asuntovaunuissa ja -autoissa sekä kesämökeillä. Kun hengitetään hiilimonoksidia, tapahtuu ns. kemiallinen tukehtuminen, ja elimistön happivaje voi johtaa nopeasti kuolemaan.
Tämän vuoksi häkävaroitin logollanne varustettuna on tärkeä mainoslahja ojennettavaksi kenelle tahansa.

PALOVAROITTIMET JA HÄKÄVAROITTIMET

Palohälytin havaitsee tulipalon ja savun ennen kuin on liian myöhäistä. Palovaroitin varoittaa ilmassa olevista hiukkasista kimeällä hälytysäänellä. Tyylikkäästi muotoiltu palovaroitin sopii hyvin jokaiseen sisustukseen ja luo turvallisuuden tunnetta kotiin. Paloturvakaapit ovat myös hyvä lisäys kotiin, sillä niihin saa tärkeät tavarat turvaan. Muista testata palovaroitin ja sen paristot säännöllisesti. Kaasuvaroitin reagoi nopeasti kaikenlaisiin kaasuihin ja häkävaroitin reagoi haitallisiin häkäpitoisuuksiin. Löydät valikoimastamme myös palovaroittimet, jotka ilmoittavat haitallisista pitoisuuksista muille talouden palohälyttimille (ketjutus). Muuttaminen osuu aina välillä kohdalle, ja muuton yhteydessä kannattaa tarkistaa että talossa on sammuttimet, ja palohälyttimet kunnossa. Kysy palovaroittimet kotitalouksiin, mökille ja työpaikoille, ticcola.fi

Sammuttimet

Pienet sammuttimet ovat myös hyvä lisä aina sinne missä on tulipesiä. Myös sammuttimiin saamme teidän logopainatukset.

Autoturvatuotteet logo painatuksilla:

 • Taskulamput
 • Otsalamput
 • Turvaliivit
 • Hätävasarat/ikkunavasarat
 • Turvavyöleikkurit
 • Hätävalot
 • Ensiapupakkaukset

Kaikki nämä ja muutakin Ticcola Oy:stä