GP Powerbank M2 10000 mAh Black logolla

52,35 

Powerbank logolla on käyttökelpoinen lahja, kunhan se on laadukas

M2 PowerBank lataa puhelimesi yli 55 %:iin vain 30 minuutissa. Täysin ladattu M2 PowerBank voi ladata älypuhelimesi jopa 2 kertaa. 6 eri turvatoimintoa ja korkealaatuinen rakenne tekevät tästä varavirtalähteestä luotettavan apurin useiden vuosien ajaksi.
Powerbank logolla muuttaa sen halutuksi mainoslahjaksi, tai liikelahjaksi.

  • 22,5W Ultranopea lataus
  • Lataa  yli 55% puhelimen akusta 30 minuutissa
  • Tukee PD ja QC latausta
  • 6 sisäänrakennettua turvaominaisuutta

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Nopea Hi-speed-lataus varavirtalähteessä

Lataa puhelimesi yli 55 %:iin vain 30 minuutissa*. Jopa 22,5 W latausteholla se voi ladata kahta laitetta samanaikaisesti. Se tukee PD 3.0-, QC 3.0-, PPS-, SCP-, FCP-, AFC-pikalatausteknologioita sekä USB-A- ja USB-C-latausportteja, mikä takaa maksimaalisen käyttömukavuuden.

Your daily sidekick

Voit huoletta pitää laitteesi päällä koko päivän. M2 PowerBank lataa täyteen iPhone 12 -puhelimen jopa kaksi kertaa ja vähäisellä virralla toimivat laitteet, kuten kuulokkeet ja älykellot monta kertaa useammin. Anna M2:n olla apurisi päivittäisessä arjessasi.

Korkeimmat turvallisuusstandardit täyttävät Powerbankit logollanne

Vaivatonta lataamista varten suunnitellut sisäänrakennetut kuusi turvapiiriä varmistavat, että laitteesi saavat virtaa luotettavasti ja suojaavat laitteitasi loop-back-ilmiöltä, ylilataukselta ja -purkautumiselta, oikosululta, tulo- ja lähtöliitäntöjen ylikuormitukselta, ylikuumenemiselta, alilämpötilalta ja muilta mahdollisilta haittatekijöiltä.

Input:    [USB-CPD] DC 5V/3.0A, 9V/2.0A, 12V/1.5A (18.0W Max.)

Output:  [USB-CPD] DC 5V/3.0A, 9V/2.22A, 12V/1.67A (20.0W Max.)

[USB-A]DC 5V/4.5A, 9V/2.0A, 12V/1.5A(22.5W Max.)

[USB-C+USB-A]DC 5.0V/3.0A (15W Max.)

Powerbankilla on väliä

Ei ole sama minkä varavirtalähteen, powerbankin valitset. Nykyiset turvamääritykset ja laatuvaatimukset powerbankeille ovat tiukat ja on tärkeä valita laadukas tuote. Mainoslahja ja työ käytössä todella on merkitystä millaisen powerbankin logollanne annatte käyttöön. GB:n powerbankit on turvallinen valinta ja kertoo myös yrityksestänne paljon. Ei kannata jakaa huonoja varavirtalähteitä ja pelätä sitten missä logollanne varustettu powerbank aiheuttaa vaara tilanteen. Powerbank logolla on hyvä mainoslahja, kunhan se on oikein valittu

Matkalaturi logolla

Rakkaalla lapsella on monta nimeä – Powerbank on myös ns. matkalaturi. Olet matkan päällä, ja yhtäkkiä puhelimestasi loppuu akku. Tällaisessa tilanteessa matkalaturi on paras ystäväsi! Ja siksi ne ovatkin niin suosittuja. Ticcola Oy tarjoaa laadukkaat ja turvalliset matkalaturi vaihtoehdot ja vieläpä teidän logo painatuksilla. Niistä saat täydelliset mainoslahjat, tai voit antaa ne henkilökunnallesi matkoille mukaan. Käyttötarpeen ja powerbankin kapasiteetin mukaan valitaan oikea malli.

Messuille, matkalle, mökille, veneeseen, patikkareissulle, aina on käyttöä hyvälle Power Bankille

Erityisesti promo-lahjaksi suunnitellut, Power Bank matkalaturimme sekä USB autolaturimme ovat loistava tapa esitellä yritystänne seuraavilla messuillanne tai muissa asiakastapahtumissa. Kaikki mallimme ovat yksityiskohtaisesti painatettavissa, laseroitavissa logollanne tai sloganillanne. Yhteensopivuus lähes kaikkien matkapuhelimien sekä tablettien kanssa on myös tärkeää.