Pitkä puuvilla trikoopipo
Pitkä puuvilla trikoopipo
Pitkä puuvilla trikoopipo
Pitkä puuvilla trikoopipo
Pitkä puuvilla trikoopipo
Pitkä puuvilla trikoopipo
Pitkä puuvilla trikoopipo
Pitkä puuvilla trikoopipo
Pitkä puuvilla trikoopipo
Pitkä puuvilla trikoopipo
Pitkä puuvilla trikoopipo
Pitkä puuvilla trikoopipo
Pitkä puuvilla trikoopipo

Dorado Pitkä puuvilla trikoopipo logolla

9,50 

• Materiaali: 95 % puuvillaa, 5 % elastaania
• Paino 250 g/m²
• Kaksinkertainen suora malli
• Takana kaksi muoto-ommelta
• Pituus n. 26 cm

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Mainospipot yrityksen omalla logolla painettuna

Erittäin kattavasta valikoimastamme löydät lämpimät ja laadukkaat mainospipot sekä myös kesäisin käytettävät trikoopipot.

Pipojen yksilöintiin vaikuttaa pipon materiaali. Vaihtoehdot logolle on brodeeraus, painatus, nahkamerkki ja heijastava painatus.

Teemme myös paljon täysin asiakkaan väreissä kustomoituja pipoja.

Sivuvalikosta saat suodatettua mallistoa värin, mallin ja valmistajan mukaan.

Mainospipot painatuksella tai brodeerauksella

Mainospipot painatuksella on siitä verraton lahja että sitä käyttävät meilkein kaikki Suomalaiset vauvasta vaariin. Meidän pohjoiset olomme  eivät aina ole niin lämpöiset kuin haluaisimme, siksi on tarvetta käyttää pipoa joskus kesälläkin.

Laaja mainospipo valikoimamme kattaa koko skaalan niin sanotuista edullisista massajako pipoista aina hinnakkaampiin kotimaisiin merinovilla-pipoihin. Merkkejäkin on useampia jokaisen makuun.

Saat myös kauttamme omalla yritysilmeelläsi räätälöidyt mainospipot. Ne kudotaan tehtaalla valmiiksi oman yrityksesi kuosilla tai vaikka vain pelkällä logolla, katso tämä Retropipo tästä.

Nykyään pipoja löytyy ohkaisemmista trikoo-pipoista paksumpiin neulepipoihin. Ohuemmat trikoopipot ova käteviä silloin kun on tarvetta isommalle painatuksella tai vaikka kokonaan omalle kuosille. Trikoopipoja  valmistetaan kolmea eri pituutta. Lyhyin on kätevä kypärän alle. Suosituin näistä on ehdottomasti keskipituinen.

Nykyään trikoopipoista löytyy myös ekologinen vaihtoehto, Tencel®, eli selluloosa kuiduta valmistettu materiaali. Se säästää perinteiseen puuvillaan verrattuna yli 75 % vettä. Lisäksi kaikki materiaali on kerrätettävissä 100 %.

Neulotut mainospipot ovat sangen perinteisiä, mutta edelleen suosituimpia niiden lämmittävyyden ansiosta. Suosituimmat materiaalit ovat edulliset acryyli ja polyester. Lisäksi pipoja valmistetaan  tietenkin puuvillasta että merinovillasta sekä niiden yhdistelmistä.

Merkkaukset tehdään trikoopipoihin painamalla. Neulepipot taas merkataan brodeeraamalla, eli langalla kirjaillaan logot tai tekstis pipoihin. Brodeeraus on erittäin pitkäikäinen merkkaustapa, se kestää koko pipon iän.

Tutustu vaikoimaamme, jos et löydä mieleistäsi mainospipoa, ota meihin reilusti yhteyttä niin etsimme sinule sopivan. Meiullä on vain omyydyimmät mallit nettisivuillamme nähtävillä.

Minkälainen pipo yrityksesi omalla logolla saisi olla?

Pipot yrityksen omalla logolla ovat erittäin suosittu mainoslahja.Pipo on erinomainen valinta mainoslahjaksi. Suomen kylmissä oloissa pipoa on syytä pitää päässä suurimman osan vuodesta. Pipot omalla logolla on järkevä mainoslahja! Valitse laajasta valikoimastamme juuri yrityksellesi sopiva pipo! Tutustu tästä suosituimpiin vaihtoehtoihin!