Craft Core Soul Full Zip Hood huppari logolla

70,00 

Uutuus collegehuppari, kun laadukas on toiveena

Rento ja tyylikäs jokapäiväiseen käyttöön suunniteltu vetoketjuhuppari, joka on valmistettu pehmeästä ja miellyttävästä puuvilla-polyesteri sekoitemateriaalista. Kaksi vetoketjullista sivutaskua, kumiset logot.
Miellyttävä leikkaus
Kaksi vetoketjullista etutaskua
Kuminen Craft-logo rinnassa sekä Six Dots -logo selkäpuolella helmassa

Materiaali: 48% Cotton 47% Polyester 5%Elastane, Soft Touch Stretch
Koot: Miehet XS-3XL, Naiset XS-2XL
Useita värejä

Craft

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Craft asusteet omalla painatuksella tekevät niistä yrityksenne käyntikortteja

Craft on ulkoilijan toivemerkki.

Craft asusteet ovat erittäin suosittuja niiden erehtymättömän laadun ja ominaisuuksiensa johdosta.
Craft on varma valinta henkilöstölle tai avainasiakkaille silloin, kun tarvitaan toimivia asuja ja tinkimätöntä laatua.
Craft´lta löytyy asusteita joka lähtöön ja kaikkeen ulkoiluun.
Craft asut logoillanne painettuna tekee niistä juuri teidän yrityksenne mainostekstiilin tai työasun.


OMILLA LOGO PAINATUKSILLA JA BRODEERAUKSILLA COLLEGEPAITA MUUTTUU YRITYKSENNE ARVOISEKSI

Craft college puseroiden lisäksi meiltä saatte useat muut merkit ja heidän mallinsa

Edustamiamme college brändejä on mm: Matterhorn, Craft, Clique, South West, Elevate, James Harvest, Printer, Cottover, Berkeley, Classic Marine, Cutter & Buck, Fruit of the Loom, Russel, Tee Jays, Helly Hansen, ID, Nimbus, Pro Job (työvaatetus).
Kaikki merkit ja mallit eivät ole sivuillamme niiden valtavan määrän takia, mutta jos sinulla on mielessä jokin tietty malli/merkki, tai muu toive hupparin suhteen kerro siitä meille ja esitämme ratkaisun juuri siihen toiveeseen.

College puserot painatuksella

College logolla on erinomainen valinta liikelahjaksi tai henkilöstölle. College sopii niin töihin, kuin vapaa-aikaan ja se sopii kaikille.
Laadukkaat collegepaidat painatuksella ovat yritykselle tai tapahtumalle tapa näkyä tyylikkäästi joka paikassa.
College on myös mainio työvaate joka on helppo yhdistää vaikka T-paidan, tai pikeepaidan kaveriksi, kun tarvitaan vähän lämmintä päälle.
Tuttavallisesti sanottuna swetaria käytetään työympäristössä myös paljon sisätiloissa sen miellyttävyyden ja hengittävyyden takia.

Swetarit omalle porukalle

College puseroon tulee eloa, kun sen varustaa omalla tekstillä tai yrityksen logolla.
Colleget ja Hupparit luovat yhteenkuuluvuuden tunnetta ja niitä voi painattaa myös kaveri- ja harrasteporukoille siinä missä yrityksillekin.
Monet yhdistykset, seurat yritysten lisäksi ovatkin valinneet collegen ja hupparin yhdeksi tärkeimmäksi asusteekseen, niistä pitävät kaikki.
Valikoimastamme löydät useita eri vaihtoehtoja töihin ja vapaa-aikaan.
Kaikki edustamamme merkit ja mallit eivät ole sivuillamme, joten voit aina tiedustella olemassa olevien lisäksi omien mieltymysten mukaisia college/huppareita niin mallin, värin kuin muidenkin seikkojen mukaan.

Materiaalit

College materiaaleja löytyy paljon. Voit valita mieluisan materiaalin joko painottaen enemmän puuvillaa tai sitten enemmän polyesteriä.
Materiaali voi siis olla 100% puuvillaa, tai 100% polyesteriä, tai sitten ns. sekoitekangas jolloin siinä on jossakin suhteessa puuvillaa ja polyesteriä.
Kankaan vahvuudet vaihtelevat ohuemmasta aina vaikka 380 gr fleesevuorisiin malleihin.
Nyt saat myös colleget painatuksella  teknisistä materiaaleista, ne sopivat erinomaisesti liikuntaan ja vapaa-aikaa, kuin myös työhönkin. Esim. seurat useasti toivovat teknisiä ominaisuuksia asusteiltaan enemmän, kuin esim. toimistokäyttöön tarkoitetuissa asusteissa on tarve.

Nyt on myös hyvä valikoima ekologisia collegepuseroita, sekä tietysti orgaanisesta puuvillasta tehdyt. Jos yrityksellesi merkitsee egolokisuus ja tarvitsette kaikki sertifikaatit, ne löydät meiltä. Esimerkiksi näiltä merkeiltä löytyy orgaaniset tuotteet, joissa koko tuotantoketju puuvillan viljelystä, tuotannosta aina rahdituksiin on mahdollisimman ekologiseti toteutettu: COTTOVER, SOUTHWEST, B&C, ELEVATE, CLIQUE.

Useista malleista löytyy naisille ja miehiile omat leikkaukset, lapsia unohtamatta.
College hupulla, tai ilman omalla logolla on todella monikäyttöinen ja suosittu vaate.