Zoom Beach flag mainosliput

87,00 

Zoom + Beachflag mainosliput ovat edullisia

Zoom + Flag sarjan Beachflag mainosliput ovat erityisen edullisia tapahtumalippuja.
Näitä voit käyttää niin sisä-,  kuin ulkotiloissa ja voit pystyttää sen pehmeälle nurmelle tai kovalle asfaltille.
Zoom + mainoslipusta on saatavilla kaksi muotoa eri kokoisissa lipuissa.
Koot: Small 247cm, Medium 295cm, Large 418cm ja Extra Large 503cm (mitta annettu niin, että kangas pujotettu mastoon, mitta maasta lipun korkeimpaan kohtaan). Mitat koskevat tuoteen pääkuvan mukaista muotoa Zoom+ Feather,
Toimitus sisältää mastorungon, painetun lippukankaan ja ristikkojalan (kuvissa).
Tuotteet pakattu kartonkilaatikkoon, saatavana myös kevyt kantolaukku missä lippua voi kuljettaa ja säilyttää (15,00€, alv 0% lisähinta)

Esimerkkihinta annettu Medium koolle 5kpl erässä.
Toimituskulut lisätään

Lippujen suunnittelupohjat Zoom + wymiary

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Beachflagit, rantaliput, mainosliput

Beachflagit ovat suosittuja niiden tyylikkyyden, monikäyttöisyyden ja hinnan puolesta: saat edullisesti lisänäkyvyyttä tienvarressa tai standisi vieressä koreilevasta beach flagista. Tilaa nyt suosittu beach flag omalla printillä! Nimestä huolimatta ”rantalippu” sopii paitsi ulos, myös sisätiloihin. Beach flag sopii hyvin myös yritysten sisäänkäynneille ja messukäyttöön.

Beach flag on edullinen mainoslippu

Rannoilta alun perin tutut beach flag -liput ovat helppo ja edullinen mainosratkaisu näkyvyyden kasvattamiseksi. Beach flageja voi käyttää niin liiketilasi edustalla, ulkotapahtumissa, messuilla, kauppakeskuksissa tai missä tahansa muissa tapahtumissa. Liput ovat keveytensä ansiosta helposti siirreltävissä, ja ne pysyvät voimakkaassakin tuulessa pystyssä melko kevyellä jalustalla.

Mainosliput ovat näyttävä tapa mainostaa yritystä, yhdistystä, tuotetta, tapahtumaa tai tuoda palvelut esille. Ne ovat, kevytrakenteisina, helposti kuljetettavissa paikasta toiseen. Ne mahtuvat pieneen tilaan, silloin kun eivät ole käytössä. Niiden pystyttäminen on helppoa ja nopeaa, ja se onnistuu yhdeltä ihmiseltä.

Beach flageihin on saatavissa erilaisia jalkaosia, jotta niitä voi käyttää kovalla maalla/lattialla, tai ulkona esim. nurmikolla.