ZOE Gum kuulakärkikynä logolla

0,80 

ZOE Gum kuulakärkikynässä on pehmeä kumimainen pinta.

  • Laadukas, mutta silti edullinen kokometallinen mainoskynä kumitetulla pinnalla
  • Metalli kynä on arvokkaan oloinen laadukas giveawaytuote, jota saajakin arvostaa.
  • Se erottuu edukseen muovikynien joukosta.
  • Se tuntuu heti kädessäkin painavammalta ja arvokkaamman oloiselta.
  • Loistava säiliö viimeistelee hyvän kirjoitettavuuden.

• Erinomainen muotoilu
• Kestävä rakenne
• Lasermerkkaus

Minimitilausmäärä: 500kpl

Hinta annettu 1000kpl mukaan laseroidulla logolla
Katso myös muita mainoskyniämme tästä.

 

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

 

Kynät logo painatuksella

Kynät ovat yksi suosituimmista jakotuotteista kaikissa yrityksissä. Joka vuosi myydään miljoonia kyniä painatuksella, kaikissa mahdollisissa väreissä, muodoissa ja malleissa.
Kynä on edullinen mainostuote, jota huoletta voi jakaa levittämään yrityksen brändiä.

Valikoimamme

Meillä on kaikenlaisia kyniä: simppeleitä mainoskyniä, laadukkaita metallikyniä, lyijytäytekyniä, lyijykyniä, merkkauskyniä ja kosketusnäyttökyniä.
Meillä on luontoystävällisiä kyniä ja kyniä tunnetuilta merkeiltä, kuten Bic ja Parker. Kaikki edustamamme kynät eivät missään nimessä ole sivuillamme, vaan jos etsitte jotakin tiettyä kannattaa siitä laittaa viesti ja esitämme teille sen kaltaiset ratkaisut mitä olette etsimässä.
Mainoskynät painatuksella ovat mainostuotteista pidetyimpiä. Ne ovat käyntikorttisi ihmisten käsissä, ja parhaista pidetään kiinni. Siksipä ne kuuluvatkin yritysten, seurojen ja järjestöjen ehdottomiin hankintoihin.
Sivujemme esimerkit ovat vain kalpea aavistus siitä tarjonnasta mitä teille voimme esittää.

Vinkkejä kynän valintaan

Suurimmalla osalla yrityksistä, jotka käyttävät profiilituotteita, on kynä painatuksella yhtenä tuotteena. Yritys voi valita yksinkertaisen muovikynän tai laadukkaan metallikynän sen mukaan, mitä yritys halua viestittää, ja myös miten paljon kyniä on tarkoitus jakaa. Esimerkiksi asianajotoimistot, joilla usein on vähemmän, mutta tärkeitä asiakkaita, valitsevat mielellään metallikynän tai muun ylellisemmän mallin. Jos kyseessä sen sijaan on nopeasti kasvava it-yritys, joka haluaa viestittää innovatiivisuutta ja uudenaikaisuutta, on moderni muovikynä luultavasti parempi valinta.

Suuria eroja painoalassa

Kynissä on usein luonnollisista syistä melko pieni painoala.
Painatuksen lisäksi kyniin saa mallista riippuen laseroinnin, tai jopa Mirror Effect kiiltävän ja tyylikkään laseroinnin.
Eri kynissä on eri mahdollisuudet logo merkkausten suhteen.
Joissakin mainoskynissä saadaan ympäripainatus, painatus klipsiin, tai nuppiin ja jne.

Pidä yrityksesi nimi ja logo käden ulottuvilla yksilöllisten kynien avulla.

Hyvä ja  käytännöllinen tapa mainostaa yritystäsi. Personoidut kynät ovat ihanteellisia, olitpa sitten suunnittelemassa mainoskyniä messuille tai logollasi varustettuja yrityskyniä toimistoon. Brändätyt kynät ovat hyödyllisiä monella tapaa, ja ne kulkevat aina mukana.

Luo yksilölliset, budjettiisi ja tarpeisiisi sopivat kynät Ticcola Oy:n avulla. Valikoimaa selatessasi löydät monenlaisia kyniä, mutta kaikki kynämallit eivät edes ole sivuillamme, joten kysy rohkeasti lisää.