XD Ruostumaton teräspullo
XD Ruostumaton teräspullo
XD Ruostumaton teräspullo
XD Ruostumaton teräspullo
XD Ruostumaton teräspullo
XD Ruostumaton teräspullo
XD Ruostumaton teräspullo
XD Ruostumaton teräspullo
XD Ruostumaton teräspullo
XD Ruostumaton teräspullo

Termospullo XD Ruostumaton teräs logo painatuksella

10,20 

Edullinen termospullo

500ml kaksi- ja tyhjiöseinämäinen ruostumaton teräspullo, työntökansi ja kuppi.
Huom. Logopainatus voidaan hinnoitella mukaan kun tiedetään logo ja sen värimäärät.
Esimerkkihinta 100kpl mukaan ilman merkkauksia.
Koko 24,5 x ø 6,8 cm.
Samasta mallista löytyy isompi 1L pullokin, sen esimerkkihinta 100kpl erässä on 19,15€/kpl.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Termospullot omalla logolla

Termosmukit Termospullo sopii niin vapaa-ajan harrastuksiin kuin työkäyttöönkin.Termospullot omalla logolla on arvokkaan tuntuinen ja mieluisa lahja. Omalla logolla varustettu termopullo on todella pitkäikäinen mainos yrityksellesi, koska termokset ovat valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista.

Minkälainen termospullo kannattaa valita

Termospullon tehtävähän on vain pitää juoma kuumana tai kylmänä. Silti valinta ei ole aina helppo. Termospullojen hintahaitari on laaja ja hinta sekä laatu kulkevat niissäkin käsi kädessä. Usein promootiomielessä jaetaan edullisempia versioita joiden eristyskyky ei yllä aivan huippu termosien tasolle mutta ajavat kyllä asiansa. Kun haluat taas muistaa hyvää asiakasta niin hän muistaa sinut, että yrityksesi pitkään, niin silloin luonnollisesti kannattaa valita laadukas merkkituote. Ne ovat tottakai arvokkaampia, mutta niissä on käytetty parhaita raaka-aineita sekä valmistusmenetelmiä. Esimerkkinä aidot THERMOS termospullot. Niissä ruotumattomasta teräksestä valmistettu tyyhjiöosa kuummenetaan yli 1100° lämmössä kaiken hapen hävittämiseksi tyhjiöstä, tällä saavutetaan 24 h kuumana pitäminen.

Termospullon painatus

Kun haluat termospullot omalla logolla, on painamiseen useampia eri tekniikoita. Pysyvin merkkausjälki saavutetaan lasermerkkauksella, siinä lasersäden muttaa teräksen väriä tai eloksoiduissa pulloissa poistaa eloksoinnin pullon pinnasta logon kohdall. Näin saavutetaan pulloon pysyvä merkkaus.

Edullisin värillinen painojälki saadaan tampopainatuksella, siinä on mahdollista saada useampiväinenkin painatus pulloon

Jos kaipaat isompaa painatusta, silloin painotekniikaksi valitaan silkkipainatus, sillä voidaan painaa pullo melkein ympäri. Silkkipainolla voidaan painaa vaikka oma kuosi pulloon

Lisäksi nykyään digipainatus on kehittynyt pulloihin sopivaksi. Sillä saadaan valokuvanomainen painatus ympäri pullon. Usein myös jos on monivärinen logo, niin sen painatus tulee edullisemmaksi digipainatuksella kuin silkkipainatuksella, koska digipainatuksessa on vain yksi aloituskulu, kun taas silkipainatuksessa jokaisesta painoväristä tulee omat kulunsa.

Oli sitten tarpeesi millainen tahansa ota meihin yhteyttä niin etsitään juuri teille sopiva vaihtoehto