Swiss Peak GRS hiirimatto kierrätetystä PU:sta logolla

6,85 

Swiss Peak GRS hiirimatto kierrätetystä PU:sta laseroidulla, tai silkkipainetulla logolla.

Ylellinen hiirimatto valmistettuna GRS (global recycle standard) sertifioiduista materiaaleista. GRS-sertifiointi varmistaa kierrätysmateriaalien täydellisen sertifioidun toimitusketjun. Suuri ja sileä pinta sopii hyvin mille tahansa työpöydälle.
Koko: 29 x 19 x 0,2 cm.
Täydellisen työkokemus. Valmistettu kierrätetystä GRS-sertifioidusta PU:sta. Kierrätetyn materiaalin kokonaismäärä: 58% perustuen tuotteen painoon. PVC vapaa.
Esimerkkihinta annettu 500kpl erälle laseroidulla logolla.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

 

Kierrätysmateriaali hiirimatot

Brite-Mat hiirimatot  ovat kierrätysmateriaalia, jotka on valmistettu osittain käytetytistä autonrenkaista yms.(vähintään 97% on kierrätysmateriaalia).
Myös Swiss Peak tekee hiirimattoja GRS materiaalista, nämä ovat ekologisia valintoja, joita asiakkaannekin arvostavat.

Hiirimatot

Monipuolinen valikoima hiirimattoja edullisin hinnoin. Räätälöi hiirimatto halutunlaiseksi valitsemalla kuva, tai logo mattoon. Osa hiirimatoistamme on valmistettu Euroopassa ja joukosta löytyy myös ekologiset Q-mat hiirimatot, jotka on valmistettu kierrätysmuovista. Laadukas hiirimatto omalla logolla on hyvä ja tehokas mainoslahja, koska laadukkaan hiirimaton avulla saa yrityksen oman logon suoraan asiakkaan työpöydälle.

Muoto ja koko

Hiirimaton muoto voi olla neliö, suorakulmio, pyöreä. Se voi olla pieni, normaali, tai iso kokoinen. Koko voi olla jopa räätälöity samoin kuin muoto, sinä päätät.