Suklaasydän omalla painatuksella

0,29 

Suklaasydän omalla painetulla etiketillä on sydämellinen lahja tapahtumissa.

HERKULLINEN JA EDULLINEN JAKOTUOTE
Suklaasydämet yksittäin pakattuina foliokääreeseen jonka päälle liimataan etiketti lgopainatuksellanne.
Hinnat sisältävät painetun etiketin.
Suklaan paino n. 5 gr, myös isompi 7g suklaasydän löytyy.
Säilyvyys 12kk valmistuksesta
Minimimäärä 1000 kpl.
Hinta laskettu 5000kpl mukaan.
Varaamme toimitusmääriin +/- 15%.

Painatuksen aloituskulu: 60,00€

Muita mainosmakeisia löydät tästä.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Suklaasydän omalla logolla painettuna ja muut suklaatuotteet ovat herkullinen jakotuote

Mainosmakeiset yleisesti ottaen ovat yksi suosituimpia messuilla ja tapahtumissa jaettavia asiakastuotteita. Mainosmakeiset saavat positiivisen fiiliksen aikaiseksi ja näin omalta osaltaan rakentavat onnistunutta tapahtumaa. Suklaasydän on empaattinen ja osoittaa välittämistä siksi se on hyvä logomakeinen muulloinkin, kuin vain ystävänpäivänä.

Suklaaneliöt ovat suosituin suklaa makeinen

Suklaaneliöt sopivat kaikkiin tapahtumiin, taukotiloihin, neuvotteluhuoneisiin. Aina valmis ja hygieninen tarjottava asiakkaille.

Suklaasydän omalla logolla painettuna ja muut suklaatuotteet ovat herkullinen jakotuote

Mainosmakeiset yleisesti ottaen ovat yksi suosituimpia messuilla ja tapahtumissa jaettavia asiakastuotteita. Mainosmakeiset saavat positiivisen fiiliksen aikaiseksi ja näin omalta osaltaan rakentavat onnistunutta tapahtumaa.

Suklaat ja muut makeiset omalla logolla yrityksen tiloissa

Useissa yrityksissä mainosmakeisia ja logomakeisia pidetään esillä aulatiloissa, neuvotteluhuoneissa ja kahvitusten yhteydessä.
Ne ovat helppo ja aina valmis tarjottava asiakkaille ja muille vierailijoille. Aina ei tarvita pullaa, tai muuta joka pitää neukkariin nopeasti hakea jostakin.

Suklaat painatuksella

Kun haluat tarjota tuotemerkkiäsi!

Täältä löydät suklaapalat ja suklaarasiat omalla logollasi! Sivuillamme ei ole kaikki suklaat, joihin voimme painattaa viestisi suoraan suklaaseen tai kääreeseen. Suklaa painatuksella on mainio markkinointikeino. Suklaa on ylellinen ja erittäin arvostettu mainosmakeinen! Suut makiaksi!

Karkit painatuksella

Valitettavasti monet mainoslahjat päätyvät roskikseen. Vaikka messuvieraat ottavat mukaansa esitteitä ja mainoslehtisiä tapahtuman aikana yllin kyllin, niistä harva säilytetään. Tämä on harmillista, sillä mainoslahjan antaja haluaa nimenomaan näkyvyyttä! Jos haluat taata, että sinulla on tuote, josta ihmiset eivät niin vain luovu, niin ne ovat karkit painatuksella. Mainoskarkkeihin kannattaa siis todella investoida. Ja ne maistuvat varmasti! Ticcola Oy:lta saat tunnettujen merkkien tikkarit, keksit ja makeisrasiat painatuksella.

Ticcola Oy tarjoaa makeita herkkuja tunnetuilta merkeiltä edulliseen hintaan. Meiltä saat herkulliset Toblerone- ja Ritter Sport –suklaat tai -keksit (logolla), King-minttupastillirasiat, Sportlife-purukumit, snacksit sekä Chupa Chups -tikkarit makeannälkään. Nämä aidot ja maistuvat liikelahjat saat edulliseen hintaan.

Vesipullot omalla etiketillä

Kannattaa myös pitää aina yrityksen tiloissa omalla etiketillä varustettuja kivennäisvesiä.
Lähdevesi voi olla hiilihapollista tai hapotonta ja se sopii yhtälailla myös messuille mukaan otettavaksi.