Sticky-Mate Budget muistilaput

0,68 

Budget Sticky-Mate® -muistilaput 75 x75.
Sisältää 25 itsekiinnittyvää tyhjää paperiarkkia (80 g/m2).
Saatavana myös 50 ja 100 lappua sisältävänä.
Budjettiystävällisiä muistilappuja, painatus mahdollista kaikille arkeille, yhdessä värissä.
Arkin mitat: 75 x 75 mm.
Paperi.
Hinta annettu 25 paperilapun ja 1000kpl mukaan, muut määrät kysy erikseen.
Huom useita eri kokoja saatavissa, kysy erikseen.

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Muistilaput omalla painatuksella

Muistilaput painettuna toiveiden mukaan on mainio mainosväline joka pysyy näkyvissä pöydillä pitkän aikaa. Se on myös ehdottoman hyödyllinen konttoritarvive – suorastaan välttämätön.

Viestilaput ja muistilaput logolla

Viesti- ja muistilaput ovat erittäin edullinen jakotuote, jota käyttävät kaikki. Muistilaput soveltuvat jakotuotteeksi seminaareihin, kokouksiin ja messuille. Muistilappuvihko on pidetty mainoslahja, jolle on aidosti tarvetta. Muistilaput ovat työpisteiden ja toimistojen vakiovaruste, ja niitä löytyy myös kaikista kodeista. Muistilappujen tehtävään kuuluu, että ne ovat näkyvällä paikalla, joten painetut viestilaput pitävät yrityksesi mielessä päivästä toiseen.

Painetut viestilaput yrityksenne logolla

Viestilaput logolla sisältävät usein myös yhteystiedot, jolloin yritykseesi on helppo ottaa yhteyttä. Hyödyllisen käyttötavaran kulmassa painatus pitää huolen siitä, että yrityksenne tulee ensimmäisenä mieleen, kun vaihtoehtoja punnitaan. Viestilappuja voi myös räätälöidä tiettyjä tilanteita varten.

Paljon eri kokoja ja värejä

Muistilapuista on saatavissa paljoneri kokoja ja väripohjia toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kysy lisää ja tehdään teidän yritykselle näkyvät ja muistettavat muistilaput omalla painatuksella.