PF Spiga lounaslaatikko
PF Spiga lounaslaatikko
PF Spiga lounaslaatikko
PF Spiga lounaslaatikko
PF Spiga lounaslaatikko

Spiga lounaslaatikko logolla

9,90 

Spiga lounaslaatikko on tehty PP muovista ja termomuovikumista. Rasia on mikroaaltouunin kestävä ja sen kannessa on nopeat snap-kiinnitykset. Kaksi tyylikästä ja reunoihin integroituvaa kahvaa viimeistelee ulkonäön.
Ilmesty lounaspöytään tyylikkäästi Spiga-lounasrasian kanssa. Tässä suuressa 750 ml:n lounasrasiassa on tilaa usealle leipäviipaleelle tai suurelle lounassalaatille. Spiga on valmistettu tukevasta PP-muovista ja termoplastisesta kumimuovista. Lounasrasia on astianpesukone- ja mikroaaltouuninkestävä, ja se avautuu ja sulkeutuu helposti kannen tukevasti kiinni pitävien napsautussaranoiden ansiosta. Lisäksi Spigaa on helppo kuljettaa mukana sivussa olevien kahden kahvan avulla. PP Muovi, Thermomuovi kumimuovi.

PVC vapaa.
Tilavuus: 750ml
Koko: 20 x 14,7 x 8cm

Ei yksittäisiä tuotteita, kysy minimimäärä tälle tuotteelle.

Lounasrasiat painatuksella tai logolla

Haluatko kannustaa henkilökuntaasi tuomaan töihin terveellisen lounaan joka päivä? Tai antaa heille kätevät rasiat, joihin pakata naposteltavat tauolle lähtiessä? Hanki heille lounasrasiat painatuksella tai omalla logolla ja paranna samalla brändisi näkyvyyttä. Ticcola Oy:ltä saat erilaiset mainoslahjat, kuten vaikka bambu lounasrasiat. Etsimme teille toivomanne lounasrasia mallin ja teemme siihen logopainatukset. Kysy lisää meiltä.